''Hij is onwijs negatief over Gina aan het praten bij die dames'' ~ Utopia Gekte

10/09/2015

''Hij is onwijs negatief over Gina aan het praten bij die dames''

Rolf zou nu voor Renske kiezen.

We gaan nog maar eens terug naar eerder deze middag. Het gesprek tussen Stefanie, Rob en Rolf bij Le Luifel gaat namelijk nog even verder. Rolf vind twee maanden in Utopia eigenlijk veel te kort, maar als hij niet mag blijven dan is dat zo. ''Je komt nu over alsof je wil gaan, alsof je weg wil'', laat Stefanie weten. Rolf weet het niet, hij zou het verschrikkelijk jammer vinden als hij weg is, maar hij weet ook wat hij buiten heeft. Het is een dubbel gevoel. Volgens Rob moet Rolf gewoon zichzelf zijn, dat is een goed begin volgens Rob. ''Eerst maandag afwachten'', reageert Rolf. Vervolgens gaan ze over op een iets ander onderwerp. De nieuwkomers. Als Rolf nu zou moeten kiezen zou hij voor Renske gaan. Rolf heeft het minste met het idee van Armanda. Het is een nobel idee en een stuk bewustwording mag naar voren gebracht worden, maar Rolf kan weinig met het ''melk is voor een kalf en niet voor ons''. Rolf denkt ook dat dat het enigste is waar Armanda voor komt en volgens Rolf heeft ze al geluk als ze drie mensen mee kan krijgen. Rolf denkt dat als Armanda blijft ze in de situatie komt waar hij nu in zit, buiten de groep. Rolf denkt dat Armanda kwetsbaar is.

Renske komt er gezellig bij zitten en pakt dingen op. Ze wil lekker gaan zingen en kan met allemaal mensen wat doen. ''Een vaste waarde in de groep'', denkt Rolf. ''En ze kan een opvulling zijn tussen Cees en de groep''. Stefanie vraagt zich af of Rolf zich al opengesteld heeft voor Armanda. Nee, zegt Rolf, maar hij heeft ook nog helemaal geen gelegenheid gehad om met haar te gaan zitten. Maar als het aan Rolf ligt gaat dat nog wel gebeuren. Wat Stefanie jammer vind en ze zeikt Rolf veel af en moet hem eigenlijk ook niet. ''Nee dat is een grapje''. Stefanie weet dat er een lieve jongen in Rolf zit en de dingen die hij vertelt heeft. Stefanie hoopt voor Rolf dat hij een tweede kans krijgt, maar dat als hij die krijgt hij hem ook met twee armen aanpakt en niet op deze manier doorgaat. Hij loopt nu al vier dagen met zijn ziel onder zijn armen en Stefanie gaat daar echt slecht op. Ze zit liever in een groep met mensen die denken rammen. ''Cees en Gina gaan ook gewoon door''.

Rolf zegt dat hij zich daar pas toe kan zetten als hij weet dat hij blijft. Hij gaat zich nu niet anders voordoen. Stefanie zegt al gezegd te hebben dat hoe Cees nu doet dat dat Cees niet is. Ja wat hij vandaag doet wel. Post schrijven en zich afzonderen. ''Hij is onwijs negatief over Gina aan het praten bij die dames'', laat Rolf weten. Rolf zou de kans in ieder geval aanpakken als hij mag blijven. Stefanie laat ook nog vlug weten dat ze Rolf meer een evenementen organisator vind in plaats van iemand die de horeca doet. Niet dat ze de horeca terug wil pakken want die is ze op het moment liever kwijt dat rijk. Stefanie weet niet wat ze met de horeca moeten doen zodat het top word. ''Elke week een thema avond voor niet teveel geld'', denkt Rolf. Rolf wijst Stefanie er even later op dat ze geen wetten en geen regels hebben, maar dat moet hij niet teveel roepen laat Stefanie weten. Stefanie heeft al vaak op haar flikker gekregen voor het roepen van ''geen wetten geen regels''. Rolf moet het in ieder geval af gaan wachten, maar mocht hij maandag moeten vertrekken dan gaat hij naar zijn andere Utopia.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.