''Het schijnt er pittig aan toe te gaan''. ~ Utopia Gekte

10/19/2015

''Het schijnt er pittig aan toe te gaan''.

Utopia video's.

Wederom geen spectaculaire nacht in Utopia. Geen ruzie, geen verrassingen, geen grappen, geen geslachtsgemeenschap en ga zo maar door. Gewoon bewoners achter de laptop tot 4 uur ´s nachts om vervolgens het bed in te duiken. Waaronder Naomi die dus wederom de koeien niet heeft gedaan vanochtend. Ivan stond om kwart voor acht weer op om richting het weiland te sjokken waar hij 20 minuten later aan komt. Naast het verzorgen van de koeien zien we hem onder andere ook pony Sacha lief borstelen.

Al met al weinig bijzonders verder over de gebeurtenissen in het beloofde land van gisteravond en vannacht. Over de lange academie hebben we in drie delen geschreven dus gelukkig heb je genoeg te lezen op deze mooie maandagochtend. :-) Klik op deel 1, deel 2 en deel 3 mocht je dit nog willen doen. En anders hebben we misschien korte video's die je wel leuk lijken. Deze zijn allemaal van gisteren en gaan onder andere over Cees die Rowena troost, Gina die praat over de heftige meningen in de buitenwereld en ga zo maar door. Gina weet te vertellen dat het er pittig aan toe gaat buiten:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.