''Het mooie is we kunnen alleen maar verdienen erop'' ~ Utopia Gekte

10/04/2015

''Het mooie is we kunnen alleen maar verdienen erop''

Bjorn voelt zich schuldig

Om kwart over twee zien we Gina binnen in de loods rondlopen met een aantal bezoekers. Ook de dame die daarnet nog aan Stefanie vroeg of ze een kijkje in de loods mocht nemen zien we mee lopen. Gina laat de foto muur zien en vertelt wie en wat er op de foto's te zien is. Niet veel later duikt Gina de kapsalon weer in aangezien er weer een bezoeker is die haar haren wil laten knippen. Wim en Stefanie zien we achter de bar staan, maar niet voor lang want Stefanie wil een sigaretje gaan roken, al heeft ze dat net ook al gedaan. Als Stefanie buiten rondloopt komt een bezoekster vragen of ze een sigaretje mag en natuurlijk mag dat van Stefanie. Ondanks dat de dame de sigaret gratis mag hebben wil ze er toch graag iets voor terug geven. Stefanie laat weten meer te hebben aan gewoon geld dan aan een muntje en dus krijgt ze een euro.

Nog steeds is het niet zo druk op het terrein. Er zijn van tevoren 40 kaarten verkocht, maar aan de deur konden er ook nog kaartjes gekocht worden. Bjorn en Mark zien we samen in de Le Luifel staan waar Bjorn aan een bezoeker/standhouder laat weten dat er op tv helemaal geen reclame gemaakt schijnt te zijn voor dit evenement. Er zijn namelijk regels voor, en vanwege het bier zou het aanstootgevend kunnen zijn. Net zoals dat de bewoners niet rokend in beeld gebracht mogen worden op tv. Bjorn laat even later aan een standhouder weten dat hij zichzelf een beetje schuldig voelt dat er zo weinig mensen zijn. ''Shit happens'', zegt de man en als het aan hem ligt hoeft Bjorn zich niet rot te voelen. De man lijkt het toch wel leuk te vinden. Bjorn denkt er toch anders over. ''Als je iets doet moet je het goed doen'', vindt hij.

Iemand anders maakt zich minder druk. Volgens Rolf komen er namelijk nog steeds mensen binnen en het mooie is dat ze er alleen maar op kunnen verdienen. Zo weet Rolf te vertellen dat ze 50/50 afgesproken hebben met de bierbrouwerijen. ''Het is alleen maar mooi joh, mensen blij, wij blij, brouwers blij''. Stefanie horen we om kwart voor drie zeggen dat er niemand achter de bar staat, maar erg druk lijkt ze zich daar niet om te maken aangezien ze gewoon nog even een biertje gaat halen bij één van de brouwerijen. Naomi en Gina zien we ook druk bezig Naomi is in de loods een shirt aan het bedrukken en Gina heeft om half vier weer een nieuwe klant in de kapsalon. Zij is al helemaal goed bezig vandaag.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.