''Het moet gaan zoals Bjorn het wil''. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

''Het moet gaan zoals Bjorn het wil''.

Cees VS Ivan.

''Kwam je voor jezelf op'', vraagt Rowena bezorgd aan Cees. Er werd namelijk weer flink geventileerd over hem en de kritiek was wederom niet mals. ''Nou, met Bjorn valt niet te discussiƫren. Het moet gaan zoals hij het wilt. En ook zijn ADHD'', legt Cees uit. Rowena snapt niet helemaal waar het over gaat dus Cees geeft verder uitleg. Het gaat nu niet om de zandhoopjes die hij her en der achterlaat, maar over dat de rondleidingen te zwaar zouden zijn voor Cees. Hij heeft dit zelf naar eigen zeggen nooit gezegd. Maar Bjorn, Ivan en Nicole zijn er van overtuigd dat Cees de rondleidingen niet meer moet gaan doen. Met name Ivan liet net tijdens het werken al weten dat Cees echt iets anders moet gaan doen. Het liefst runner, zodat Cees minder negatief kan praten over medebewoners tijdens rondleidingen. Ook zou Cees te zacht praten.

Cees en Ivan treffen elkaar in de keuken en praten eindelijk een beetje met elkaar.Niet over de zandhoopjes en troepjes, maar met name over de rondleidingen. Want Cees wilt daar zelf ook veranderingen in doorvoeren. Bijvoorbeeld het om en om doen van de rondleidingen zodat Cees ook andere dingen kan doen. ''Wil jij niet de markt gaan doen? Jij mag de markt organiseren. Want jij weet het allemaal zo goed'', laat Ivan al snel weten. Erg kinderachtig wat Cees betreft, hij denkt alleen maar mee over de rondleidingen. ''Ik weet dat je veel meer kan dan een gemiddelde twintig jarige, maar we moeten toch rekening houden met jou. Je bent helemaal kapot na een lange dag werken en je kan mensen verwelkomen als de beste'', laat Ivan weten. Hij zou Cees het liefst runner zien worden zodat hij meer zijn eigen gang kan gaan. ''Als jullie het zo willen dan vind ik het prima. Ik vroeg Bjorn net wat mijn rol dan moest worden tijdens de markt en hij had geen idee. Als dit mijn nieuwe rol wordt, vind ik ook prima. En entree vind ik ook prima. Als dat goed is voor de club dan doen we dat toch. Dus waar gaat het nu over'', vraagt Cees zich af.

Al met al krijgt zowel Ivan als Cees zijn zin en is het gesprek verrassend genoeg goed afgelopen. Nu nog wachten op het gesprek waar Cees zo naar verlangt... Het gesprek met Ivan over de schoonmaakirritaties!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.