Het langverwachte gesprek tussen Stefanie, Gina, Mark en Rob ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Het langverwachte gesprek tussen Stefanie, Gina, Mark en Rob

Mark kan heel veel vieze spelletjes spelen

Gina, Mark, Stefanie en Rob zochten elkaar deze avond eindelijk even op om te praten over het tactische spelletje dat de afgelopen week volop gespeeld werd. Rob spreekt Gina aan op haar gedrag. De laatste week is Gina heel erg veranderd. Opeens ging ze allemaal dingen doen terwijl ze zich twee maanden lang niet heeft laten zien. Gina ontkent haar veranderde gedrag en zegt dat ze de schuimparty en alle andere dingen al heel lang in de planning had staan. Mark besluit terug te gaan naar zijn oude stemmen, vol op Rolf. Stefanie bevestigd dat ze niet vol op Gina gaat, maar laat verder niks los over haar plannen. Stefanie gaat op haar gevoel stemmen en dat veranderd constant. Ze zal dus stemmen zoals haar gevoel haar morgen aangeeft. ''Ook al ga je dat wel... Succes'', laat Gina weten.

Bij Gina is het naar eigen zeggen nooit in haar hoofd opgekomen om drie stemmen aan Stefanie te geven. Mark was degene die tactisch wilde gaan stemmen, dat plan is nooit van Gina zelf afgekomen. Door Mark is Gina uiteindelijk gaan twijfelen of ze mee moest gaan daarin. Gina heeft op de markt een briefje gehad met de tekst ''Rob en Stefanie gaan op je stemmen''. Er stond nog iets anders onder maar daar laat ze niks over los. Mark zegt dat als hij het slim had willen spelen hij niks zou hebben gezegd. Mark kan naar eigen zeggen heel veel vieze spelletjes spelen en denkt het dan van iedereen te winnen. Volgens Mark hoeven ze ook niet meer te praten anders zitten ze hier morgen nog.

Gina wil haar stemmen weer gaan verdelen over drie personen en Mark wil vol op Rolf gaan. Geen tactische stemmen meer dus. Rob zegt het niet helemaal te geloven en blijft er toch rekening mee houden dat ze hem en Stefanie alsnog kunnen naaien. Waarna Gina nogmaals benadrukt dat ze geen seconde tactisch heeft nagedacht. Pas toen anderen er over begonnen. Laten wij maar even terug blikken naar hoe heel dit plan tot stand is gekomen. Het was Gina die op 27 september laat in de avond bij Mark haar zorgen uitsprak over de kans dat ze op de bank zou kunnen komen. Mark kwam toen vervolgens met het plan om tactisch te stemmen. Vol op Stefanie te gaan stemmen en zo Gina veilig te stellen.

Rob zegt deze manier van stemmen echt ''f*cking irritant'' te vinden en hij is niet de enige die er zo over denkt. Gina vertelt dat ze in eerste instantie voor dit hele gedoe er was ook al 1 stem aan Stefanie wilde geven. Maar dan vanwege Stefanie's gedrag de afgelopen twee maanden. Dingen oppakken en weer laten vallen. Gina wist wel dat meerdere mensen op haar (Gina) wilden gaan stemmen en dat Naomi ook op haar wilde gaan stemmen. Met een simpel rekensommetje kwam ze er toen achter dat ze op de bank terecht zou kunnen gaan komen. ''We zien het morgen allemaal wel toch'', laat Mark weten. Hij heeft niks meer te melden en wil gaan darten. Samen met Rob.

Morgen zal de stemming eindelijk weer plaatsvinden. Om 12 uur al als we de Utopianen mogen geloven. Dan kunnen we eindelijk gaan zien of er nog tactisch gestemd gaat worden of niet.

Wat denken jullie worden de spelletjes nu achterwege gelaten of is Stefanie morgen alsnog de pineut?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.