''Het laatste waar ik bang voor ben is Ivan'' ~ Utopia Gekte

10/11/2015

''Het laatste waar ik bang voor ben is Ivan''

Gabriëlle en Ivan maken het weer goed

Ivan en Gabriëlle hadden net een ruzie beneden over spullen die Gabriëlle niet opgeruimd zou hebben. Tijdens de ruzie kwam er een streamlock en na de ruzie waren de twee allebei ergens anders. Ivan heeft iets in de container gegooid en Gabriëlle is op de vide. Als Benjamin Ivan aanspreekt merken we dat Ivan nog steeds boos is. ''Ik heb het al twintig keer gezegd, elke keer als er een training is blijven die dingen nog drie dagen slingeren'', roept Ivan. ''Luister even'', probeert Benjamin, maar Ivan wil niet luisteren. Ivan heeft al eerder gezegd. ''Laat je shit slingeren dan gooi ik het de prullenbak in''. En dat heeft Ivan dus waarschijnlijk net gedaan.

Ook Gabriëlle wordt aangesproken, maar bij haar is het Gina die vraagt waar zij en Ivan het over hadden. ''F*cking handschoenen. De hele loods is een troep en hij maakt zich druk om handschoenen. Als hij iets naar me toe gooit wil hij een statement maken. Niemand kan voor mij beslissen wanneer ik iets doe. Dan word ik driftig. Ivan laat zo vaak dingen slingeren en dan ga je vragen wie ik ben. Ik ben gewoon Gabriëlle hoor. Ik zie zo vaak zijn jas liggen en maak er nooit een punt van. Dan hang ik hem gewoon netjes op. Het laatste waar ik bang voor ben is Ivan''.

''Wie denk je wel niet dat je bent. Serieus wat is dat voor domme vraag. F*cking domme vraag en dan ga ik je ook een dom antwoord geven''. Volgens Gina moet Gabriëlle zich niet zo druk maken. Gabriëlle laat weten nu gewoon even boos te zijn, maar straks is dat weer weg. ''En als het Ivan gelukkig maakt om die spullen weg te gooien, be my guest''. De volgende keer als Gabriëlle spullen van Ivan ziet liggen gooit ze het ook weg. Gina laat weten dat ze dacht dat Gabriëlle en Ivan een grapje maakten. Maar het bleek dus geen grapje te zijn.

Gelukkig hebben de twee niet lang ruzie want om half één neemt Ivan al weer een kijkje bij Gabriëlle op de vide. Er wordt al weer geknuffeld en gestoeid en uiteindelijk zien we Ivan zelfs heel even voor Gabriëlle knielen. Het lijkt dus weer koek en ei tussen de twee.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.