Het koeienteam van vandaag gaat aan de slag. ~ Utopia Gekte

10/13/2015

Het koeienteam van vandaag gaat aan de slag.

Goedemorgen Utopia.

Net als in de nacht steeds een ander de hoofdrol heeft, heeft ook de ochtend elke ochtend weer een wisselend team van koeienmelkers en mestscheppers. Vandaag is het geen Naomi. Geen Bas. Geen Lindy, Charlotte, Ruud of Billy. Nee, vandaag zijn het Ivan en Stefanie die de koeien verzorgen! Dit gaat alleen niet zonder eerst goed wakker te worden met een lekkere bak koffie. En natuurlijk een sigaret op het rokersbankje, want na een nacht slapen moet het nicotinegehalte weer goed worden aangevuld. Ivan en Stefanie zijn niet de enigen die vroeg aan de slag willen. Armanda zien we om half negen al achter de laptop en Cees zien we sportief naar Rome fietsen in zijn boxershort op bed.

Verder deze ochtend...

- Vraagt Armanda aan Ivan wie haar kan helpen met het maken van een shirt. Nicole kan dat wel volgens Ivan.
- Komt er een stichting langs op verzoek van Stefanie, waarschijnlijk die iets met borderline te maken heeft.
- Ligt Mark op bed zijn post door te lezen.
- Is de was volgens Cees bijna droog.
- Luister ik zelf nog maar eens naar de Live in de loods met Nick & Simon, want dat is vooralsnog veel leuker wakker worden. :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.