Het gaat goed met Benjamin's oor en dansles voor Ivan en Bas ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Het gaat goed met Benjamin's oor en dansles voor Ivan en Bas

Nieuwe pasjes leren

Vanochtend om half elf was danslerares Natascha weer in Utopia om Bas en Ivan dansles te geven. De reden dat we hier nu pas over bloggen is omdat we tussendoor nog over een centraal hebben moeten bloggen en natuurlijk niet te vergeten het interessante ''nieuws'' dat Utopia doorgaat in 2016. Om half elf was Natascha dus weer in Utopia. Ivan vertelt haar over de weddenschap. Ivan zag het eigenlijk niet zitten om door te gaan met de danslessen, maar Bas heeft een dealtje met hem gesloten. Als Ivan doorgaat met de danslessen en de battle wint mag Ivan van hem een kasteeltuin maken op de akker en komt de overkapping van Baas Beach niet op de akker maar waarschijnlijk op het weiland.

Terwijl de heren in de gym dansles krijgen van Natascha komt Armanda even nieuwsgierig door de deur gluren, maar zij word al weer snel weg gestuurd. Terwijl de heren dus pasjes aan het leren zijn in de gym nemen wij maar even een kijkje in de loods. Bjorn is daar zijn post door aan het nemen samen met Rowena en Armanda die naast hem staan. Rowena kan het niet lezen. ''Ik word er gewoon verdrietig van. Ik vind het heel schattig en moeilijk''. Ook Armanda mag na even aandringen meelezen, maar de dames mogen niks over de inhoud door vertellen. Als Benjamin er even later ook bij komt staan vertelt hij dat het volgens hem wel goed gaat met zijn oor. Vanochtend kwam er nog wat bloed uit, maar dat was oud bloed dat al opgedroogd was. Armanda laat weten dat ze ook graag post wil, maar zij moet voorlopig nog wel even wachten.

We nemen maar weer even een kijkje in de gym. De heren zijn nog steeds danspasjes aan het leren en het ziet er nog steeds erg ongemakkelijk uit, al moeten we toegeven dat het er al een stukje beter uit ziet dan tijdens de vorige les. Natascha laat weten dat er waarschijnlijk een andere dame zal komen om Bas en Ivan nog meer te leren. Ook neemt Natascha nog even wat pasjes op met haar mobiel zodat ze het kan laten zien aan haar collega en er het een en ander over kan bespreken.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.