Het centraal van 9 oktober 2015. ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Het centraal van 9 oktober 2015.

De belangrijkste punten.

Er is weer een centraal gaande in Utopia en ditmaal staat het geheel in het teken van het kickboksgala van morgen. Een enorme tent is al opgebouwd op de akker en de mannen zijn nog druk bezig met het licht en geluid. Het is dus hoog tijd om tot in de kleinste details te bespreken wat en hoe alles gaat gebeuren morgen.

Met name Milco is druk bezig geweest met het kickboksgala en hij zit dan ook bij het centraal vanwege zijn grote rol. Ivan bedankt hem tijdens de opening voor al zijn inzet. Wim deelt de planning met de groep en iedereen krijgt verschillende taken te horen. Kern van de boodschap: ''Maak jezelf nuttig en help waar mogelijk''.

Milco komt met de volgende tijdstippen op de propppen: Rond 13:00 uur komen de vechters en hun trainers binnen. Om 14:00 uur is het terrein open voor de bezoekers. En exact om 16:00 uur beginnen ze met het kickboksgala. Milco laat weten het fantastisch te vinden hoe de Utopianen zich de laatste weken hebben ingezet. "Iedereen krijgt morgen een beker, er zijn geen verliezers. Maar de uiteindelijke winnaar krijgt wel de grootste beker''.

Armanda laat ook nog weten dat haar expositie morgen naar Utopia toe komt. Een mooie slag die ze daar slaat want veel bezoekers kunnen dus wellicht als eerste een kijkje nemen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.