Het centraal van 22 oktober 2015 ~ Utopia Gekte

10/22/2015

Het centraal van 22 oktober 2015

Al 49 Glossy's verkocht

Deze ochtend om tien over elf gingen de bewoners weer centraal. Ivan opent het centraal en vertelt over het BV overleg wat ze gisteren gehad hebben. De kaartverkoop van de evenementen die nu gepland staan gaan over het algemeen slecht. Voor de kroegennacht met Frans Duijts schijnen zelfs nog maar 2 kaarten verkocht te zijn. Ivan denkt dat het door de ''overkill'' aan evenementen komt. Ze moeten niet teveel evenementen meer inplannen. Een markt, een live in de loods en een thema feestje in 1 maand is meer dan genoeg. Sommigen komen met het idee om verder vooruit te plannen zodat er langer de tijd is om te promoten en kaartjes te verkopen. Ook moet er inderdaad beter gepromoot worden. 27 oktober staat het live in de loods concert met Xander op de agenda. De 31e de Halloween party. 7 november de runway show. En zo staan er nog meer dingen gepland. Terwijl ze deze evenementen opnoemen slaat Bas Bjorn en loopt Bjorn met bloed naar de toilet ruimte. Velen trappen er in, maar wij weten dat het een promo voor Halloween is. De heren hadden dit gisteren namelijk al afgesproken. Mark lijkt dat ook meteen door te hebben, maar niet iedereen dus. De regie lijkt er ook even van slag van aangezien er een streamlock tussendoor gegooid word.

Als we weer beeld hebben praat Naomi over de Glossy. Hij staat online en er zijn er al 49 verkocht. Het gaat vet hard en Naomi en Gabriëlle zijn daar superblij mee. Naomi is benieuwd hoe het gaat lopen op de markt. Ook is ze weer druk bezig met het promoten van de runway show, maar dat vind ze wel moeilijk want ze heeft veel mensen uitgenodigd en veel mailtjes verstuurd. En dan krijgt ze wel mailtjes terug dat mensen het leuk vinden en willen komen, maar op de CO ziet ze de verkoop niet omhoog gaan. Naomi gaat in ieder geval door met mailen en wil misschien ook nog rond gaan bellen. Ook heeft ze nog hulp nodig met de goodiebags en Naomi gaat accuraat bellen zodat ze vanavond hopelijk alle kosten weten. Ze hoopt vooral dat de runway show door kan gaan. Armanda is bezig met het organiseren van een seminar. Dit zal plaats gaan vinden op 19 november en zal gaan over plantaardige voeding en gezondheid. Het lijkt Armanda wel wat om een nieuwe beamer aan te schaffen, maar de anderen lijken dat niet meteen een goed idee te vinden. Ze kunnen namelijk ook aan de sprekers vragen of ze hun eigen beamer mee nemen.

Gina benadrukt nog maar eens dat op 7 november de runway show plaats zal vinden en naast dat hebben zij en Naomi nog een ander leuk idee. Ze willen ''proefkonijnen'' worden. Gisteren hebben ze de bodywrap getest en dat werkt. Ze zijn allebei 2centimeter in de omvang kwijt. Als ze dit gaan doen willen ze een blog bij gaan houden en kunnen kijkers via de mail dingen insturen die de dames dan moeten gaan testen. Maar wat morgen gaat gebeuren vind Gina misschien nog wel leuker. Dan komen de mensen van Veronica magazine om de dames op de foto te zetten voor op de cover en in het boekje. Ze komen al om negen uur 's ochtends en dan moeten alle vrouwen klaar staan zonder make-up op want ze worden gestyled en krijgen ook visagie. Stefanie laat weten dat zaterdag 28 november om half acht 's avonds er een borderline academie zal zijn. Ze heeft er zin in, maar vind het tegelijkertijd ook nog steeds dood eng. Bas wil inhaken op het proefkonijnen idee van Gina en Naomi. Hij wil graag mee doen voor als er dingen getest moeten worden door een man. De dames vinden dit prima.

Rowena blikt terug op de standhouders borrel van gisteravond. Ze heeft goede berichten gehad en wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet. ''Dat jullie leuk hebben meegedaan, hou dat vol''. Ook roept ze nog even iedereen op om kaartjes te kopen voor de markt zondag. Ook is Rowena bezig met het schrijven van een track. Stefanie had haar namelijk gevraagd om wat te schrijven voor tijdens de borderline avond, daar is ze dus ook mee bezig. Rowena's bezoek komt zaterdag de 24e en dan wordt haar vader ook 70 jaar. Haar vader, moeder, zus, haar vriend Barry en het zusje van Barry zullen allemaal komen die dag. Rowena heeft er erg veel zin in. Ook kunnen mensen zich nog steeds opgeven voor haar tennis clinics. Bjorn laat weten dat er vanavond een huiskamergesprek zal zijn over borstkanker. Er zijn drie dames die komen vertellen wat het voor hun betekend en hoe hun het hebben ervaren. Best wel een pittige avond denkt Bjorn. Ook kunnen er mensen van buitenaf bij aanwezig zijn. Vrijdag komt coverband Kink waar net weer zes kaarten voor verkocht zijn. Vandaag heeft Bjorn daar nog contact over. Dinsdag komt Xander en daar zijn dus ook nog volop kaartjes voor te koop. Bjorn benadrukt dat het voor de echte fans echt een once in a lifetime kans is. In Utopia is het namelijk kleinschalig en kan je dus heel dichtbij je idool staan. Je kan misschien zelfs nog met hem praten en met hem op de foto. Ook hoef je in Utopia niet uren in de rij te staan voor een drankje. En het is nog bijzonder ook want Xander zal met een vleugel komen. ''Heel tof''. Kaartjes zijn nog steeds te koop via de webshop.

Bij de Halloween avond zijn er sowieso twee mensen die siliconen voor het gezicht krijgen. Even kunnen we het niet meer volgen omdat we een soundlock krijgen, maar daarna krijgen we nog te horen dat het voor 16+ is, dat Bjorn zal gaan draaien als DJ en dat er ook een zangeres komt. Er zullen hapjes aanwezig zijn en 5 creeps. Ook heeft Bjorn nog een idee voor december. Hij wil graag samen met Rowena een live in de loods concert doen in combinatie met het piano bar idee. Ivan vind het een leuk idee aangezien er bijna geen kosten aan verbonden zullen zijn. Cees en Benjamin hebben tijdens dit centraal niks te vermelden en Gabriëlle benadrukt dat de Glossy online is met daarin foto's en mooie, leuke, dramatische verhalen. ''Vette foto's en dat voor maar 22,50'' (Plus 4 euro verzendkosten). Ook vertelt Gabriëlle dat ze mutsen gaat verkopen. Haar verjaardag staat nog in de planning en er komt nog een spoken word avond. O en ze vergat haast te vertellen dat via de webshop ook nog steeds de BNG sweaters te koop zijn. Wim heeft alleen twee huishoudelijke dingen te vertellen. Ze schenken frisdrank uit flessen, maar als die leeg zijn kunnen die netjes in een krat/kar opgeruimd worden. Ook moeten ze geen afval water (dweil water) meer in de douche gooien want dan verstopt het. Gina roept ook nog even aan dat ze gewoon de hele schoonmaak kar netjes moeten houden.

Nicole begint over de nieuwe pui deur. Deze deur kan ook gewoon normaal dicht, er word namelijk nog steeds mee gegooid. Qua tatoeages zit Nicole voor de rest van het jaar vol. Ze moet nog veel mensen bellen. ''Mensen ik bel jullie echt, maar ik bel met een onbekend nummer dus neem dan ook op''. Ook zijn ze de laatste weken weer druk bezig met het maken van merchandise. Dat gaat goed. Nicole heeft hulp gehad van Stefanie, Benjamin, Rob, Wim, Gabriëlle en nog veel meer mensen. Op de markt gaan ze weer prachtige handgemaakte organic shirts verkopen en Nicole is weer aan het schilderen gegaan. Als anderen dat ook willen ''doe het dan ook''. Ook wil Nicole graag meer kinderfeestjes/disco's in Utopia organiseren en lijkt het haar leuk om weer workshops te gaan regelen. Ivan begint over het werk van de vorige bewoners. ''Laten we respecteren wat hun hebben gemaakt en er niet respectloos mee omgaan''. Hij bedoeld daarmee het rotonde incident, de schilderijen en op de muren schrijven. Naomi laat weten dat ze Milou gevraagd heeft om de dames een make-up cursus te geven, met een high tea en een wijntje erbij. Van de shoot houden ze 100 euro over. ''Misschien kunnen we haar daar een vergoeding van geven''.

Bjorn laat weten dat ze heel veel mailtjes versturen en dat ze onderaan die mailtjes een banner kunnen plaatsen met een link naar het eerstkomende evenement. Gabriëlle vind het een goed idee en Bjorn laat weten dat hij het al in de mails klaar gezet heeft. Een hele tijd terug hebben de bewoners een massage gehad en die dames zijn gisteren weer langs geweest. Ze hebben opties te horen gekregen om de bewoners weer te laten masseren. Volgens Bjorn slaat het prijskaartje nergens op. Peanuts voor wat ze krijgen. ''Een dream massage, vier handen op één lichaam''. Volgens Bjorn moeten ze dat gewoon doen. Als ze het willen moeten ze dat vandaag nog beslissen. Elke persoon zal een massage van 40 minuten krijgen. Ook komt Bjorn met het idee om een knuffelworkshop te organiseren met mensen van buitenaf. Het heeft niet met echt knuffelen te maken, maar meer met energie. Er wordt dan gespeeld met het energieveld. Het lijkt Bjorn erg leuk om dat te doen.

Om 12:01 is het centraal weer afgelopen omdat er een groepje mensen de loods binnen komt lopen om het oud papier op te halen.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.