Harde werkers en diepe slapers. ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Harde werkers en diepe slapers.

Goedemorgen Utopia.

Hoewel regelmaat erg belangrijk is voor de dieren in Utopia zijn de verzorgers vandaag wat later dan normaal. Pas na 9 uur 's ochtends staan Ivan en Stefanie in de stal, maar ze zijn er gelukkig wel. En als ze er eenmaal zijn doen ze het ook goed! Alles wordt weer grondig aangepakt en tussendoor krijgen de dieren zelf nog aandacht ook. Zo pakt Stefanie bijvoorbeeld even de borstel om shetlander Sasha te verwennen. Ook de geitjes zien we vrolijk en gezond door het gras wandelen in het warme stralende ochtendzonnetje. De vrijdag is nu echt beginnen in Utopia, het is alweer de 640e dag!

Naast Stefanie en Ivan heeft ook Cees zich weer laten zien in de keuken. Er is nog niemand om tegen te mopperen dus tot die tijd moet hij zichzelf vermaken met een kopje koffie, een sigaretje of wat poetswerk. Rowena zien we om half tien wel achter de laptop zitten, maar die poetst de slaap nog even weg uit haar ogen.

Vooralsnog liggen 11 bewoners dus nog in bed, tenzij ze niet in beeld worden gebracht. Het is half tien, vrijdag (dus bijna weekend!) én de zon schijnt. Genoeg redenen om op te staan toch?

Debatteer jij al mee in de stelling van de dag? Kik hier om naar de stelling te gaan en laat van je horen in de reacties!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.