''Handen zijn te wassen, karakter niet'' ~ Utopia Gekte

10/18/2015

''Handen zijn te wassen, karakter niet''

Gina neemt weer afscheid van haar bezoek

Gina's familie bezoek kwam om vijf voor half twee het Utopia terrein op. Tijdens dit familie bezoek is er weer een hoop bijgekletst en heeft Gina's moeder een interessante opmerking naar Cees gemaakt. Toen Cees zich netjes aan haar wilde voorstellen vroeg ze of hij zijn handen wel gewassen had. Op de vraag waarom ze hem dit vroeg wilde ze liever geen antwoord geven. Om vijf voor half vijf is het in ieder geval weer tijd om afscheid te nemen. Gina's moeder laat weten heel trots op Gina te zijn. Daarna gaan ze nog snel met zijn allen op de foto en laat Gina's moeder aan Gina weten dat ze zich sterk moet houden. ''Kom een keer aan het hek ja'', laat Gina aan iemand van haar bezoek weten. Ook Bas neemt afscheid van de familie. Vooral van de vriendin die meegekomen was. Zij zou vroeger namelijk bij Bas op school hebben gezeten. Gina en Mark lopen met de familie mee naar de auto waar ze nog even knuffelen en echt afscheid nemen. ''Hou van jou heel veel'', laat Gina aan haar moeder weten, waarna de familie de auto in stapt en het terrein weer verlaat.

Terwijl Gina en Mark buiten nog afscheid aan het nemen waren van Gina's familie hadden Bas en Cees het nog even over de opmerking die Gina's moeder tegen Cees gemaakt heeft. ''Geef haar nog even een hand en zeg dat je net gepist hebt'', grapt Bas. Ook de andere bewoners die er nog niet van op de hoogte waren krijgen van Cees te horen wat er gezegd is. ''Handen zijn te wassen, karakter niet'', laat Bas aan Cees weten. Lang blijven ze er niet over napraten want de bewoners gaan allemaal weer hun eigen weg. Mark en Gina liggen even samen op bed te knuffelen terwijl Naomi al weer foto's aan het maken is voor in de Glossy. Armanda word dit keer op de foto gezet. Ook Gina moet nog op de foto, maar die wil eerst haar puist laten wegtrekken. Ze denkt dat hij over een half uurtje wel weg is. Terwijl Gina haar bed uit komt om het haar van Armanda in de krul te gaan zetten blijft Mark nog even op bed liggen. Als we de ver af stream bekijken zien we dat Stefanie ook op bed ligt te slapen.

Cees is ondertussen met andere dingen bezig. Vanavond is de huiskamer bijeenkomst met de dame die één van de foto's gemaakt heeft die te zien was bij de ''het vergeten dier'' expositie. Cees is alvast met de veganistische hapjes bezig. In de horeca keuken zien we hem de hapjes snijden. Ondanks dat hij eerder vandaag nog een opmerking van Gina's moeder over zijn hygiëne kreeg gaat hij nu ook de fout weer in. Drie keer likt hij zijn vinger af om vervolgens zonder zijn handen te wassen een minuut later de hapjes weer met dezelfde vinger te pakken en verder te snijden. Maar hier zullen we maar niet al te moeilijk over doen want iedereen likt zijn vinger weleens af. Zo ook Gina's moeder toen ze haar broodje shoarma zat te eten zoals te zien is op het gifje helemaal onder aan deze blog. Ook hebben we inmiddels twee filmpjes gevonden van deze middag. Eén van het voorval tussen Gina's moeder en Cees en één waar Cees het aan Bas vertelt. Hieronder zijn ze terug te kijken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.