Gratis consumptiemuntje voor iedereen. ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Gratis consumptiemuntje voor iedereen.

Een trucje.

De meneer van Toko2Drive die momenteel in Utopia is neemt vooral het woord tijdens het zakelijke gesprek. Zijn partner die mee is zit er meer bij voor de gezelligheid, ook leuk. Ze gaan vandaag hapjes maken voor de bewoners zodat zij die kunnen proeven. Maar dat is niet het enige, ze gaan ook op de markt staan. Toen meneer hoorde dat het maar 50 euro exclusief BTW kost om op de markt te staan gooide hij het geld meteen op tafel. Er kwam uiteindelijk nog wat geld bij voor de BTW en de stroom, dus het was uiteindelijk rond de 75 euro geworden. Alsnog goedkoop, want zoveel kost het de standhouders die een 4 meter kraam huren in Utopia ook. Toko2Drive neemt zijn eigen wagen(s) mee en hebben maximaal 10 meter die ze kunnen gebruiken. Een goede deal dus, maar dat is nog lang niet alles!

Bjorn heeft een leuk praatje over hoe standhouders de markt succesvoller kunnen maken én gratis op de markt kunnen staan. Wanneer hij 10 bezoekers laat komen krijgt hij 25% terug van zijn zojuist uitgegeven geld. Bij 20 bezoekers is dit 50% en bij 30 bezoekers krijgt hij 100% terug. Dan staat hij dus gratis op de markt, hoe goed wil je het hebben? Utopia blij, want ze krijgen meer (nieuwe) bezoekers, de standhouder blij, want hij staat er dan gratis. En de bezoekers zelf worden ook blij, want zij krijgen dan een gratis consumptiemuntje. Stel jij komt door Toko2Drive naar de Utopia markt de volgende keer en je vertelt dit aan de poort. Dan krijg jij een gratis consumptiemuntje. Dit geldt voor alle kramen die er staan, dus stel je komt namens pietje puk dan krijg je ook een gratis consumptiemuntje. De gouden tip van de dag als je naar de eerstvolgende markt gaat: Zeg dat je namens één van de vele standhouders komt en je eerste drankje is al binnen. Een beetje stout is het wel, maar Bjorn heeft vast van te voren al bedacht dat dit gaat gebeuren.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.