Giorgio verdwijnt nu pas voorgoed uit Utopia. ~ Utopia Gekte

10/20/2015

Giorgio verdwijnt nu pas voorgoed uit Utopia.

Een update!

De middag is al een tijdje gaande dus het is weer tijd voor een update. Erg veel bijzonders gebeurt er vooralsnog niet, dus vandaar het lage aantal nieuwsberichten. Wat wel opvalt is dat Mark vandaag overal bij betrokken is, bewust of onbewust. Zo zien we hem met Bas napraten over de tenniswedstrijd van gisteren, zien we hem met Stefanie kletsen over het vele 'gezeik' van veel medebewoners en ga zo maar door. Mark ziet zelf ook dat er veel spanningen zijn en denkt dat dit de komende maanden nog wel zo zal blijven. Stefanie irriteert zich vooral aan Rob vandaag, die nogal chagrijnig schijnt te zijn. Dat komt de productiviteit tijdens deze opruimdag niet echt ten goede allemaal.

Een ander dingetje waar Mark weer de hoofdrol in speelt is het volgende. Zoals we allemaal weten had LauraB ooit het geniale idee om een rotonde te bouwen voor de loods. Iedereen kent het, met name vanwege de vele leuke marktkraampjes die er maandelijks gezellig omheen staan opgesteld. Ook is de rotonde vernoemd naar de eerste Utopiaan van het jaar: Giorgio Verweij. Het heet dan ook het Giorgio Verweij plein. Maar niet lang meer...

Samen met Bas bedenkt Mark een stiekem plannetje. Mark zou niets liever willen dan Utopiaan van het jaar worden en hij moet daarom alvast beginnen met wat promotie hier en daar. Hij begint met de rotonde die hij een nieuwe naam gaat geven: Mark-t-plein! De naam van Mark en een verwijzing naar de Markt. Geniaal gevonden dacht hij zelf. Dus die naam gaat op een spiksplinternieuw straatnaambord komen zodat de rotonde voorgoed een andere naam draagt. Daarmee wissen ze meteen de laatste herinnering aan oud Utopia bewoner Giorgio uit. Of het Mark en Bas ongezien gaat lukken om het bord te verwisselen is nog even de vraag... Maar ook al ziet iemand het, wie gaat het iets boeien? En of dit Mark aan de overwinning gaat helpen eind dit jaar? Nee, dat denk ik ook niet. Voor de liefhebbers staat hier een video van dit hele gebeuren. En een foto van Armanda in haar hippe pakje. Ze heeft een fotoshoot gehad met Naomi.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.