Gina wil zondag een feestje en dan ziet ze het wel ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Gina wil zondag een feestje en dan ziet ze het wel

Gina heeft de biggetjes gecanceld in ruil voor een mooi sieraad

Na het gesprek met Rob, Stefanie en Mark zoekt Gina Bjorn op. Samen gaan ze in de lounge zitten waar Gina vertelt dat ze de biggetjes gecanceld heeft. Ze wil nu een ''f*cking mooi sieraad'' want die 300 euro zakgeld gaat ze hier echt niet achter laten. Ze verwacht sowieso wel op de bank te komen en als ze naar huis gaat prima. Al zou ze het ook wel weer jammer vinden. Het loopt hier allemaal niet zo lekker en ze vraagt zich af of dit wel haar plekje is. Zondag wil ze een feestje en dan ziet ze het wel. In Utopia vindt ze het geweldig en ze heeft het naar haar zin, maar er zijn ook dingetjes dat ze denkt... Het liefste wil Gina ook niet weg, maar als ze weg gaat is het ook goed. Gina denkt dat er drie mensen op de bank komen waarvan zij er één is. De nieuweling (Rolf) krijgt vaak een herkansing en Cees valt blijkbaar mee. Gina ziet hem ook niet vertrekken. Cees is volgens haar iemand die keihard zijn best doet als de nieuwelingen er zijn. En dan wordt er dus al snel naar de 3e genomineerde gekeken. Gina denkt dat ze teveel zichzelf is. Ook heeft ze te horen gekregen dat ze een schim is van zichzelf van hoe ze binnen kwam. Ze is heel stilletjes geweest en gaat nu opeens allerlei dingen doen.

''Er gaat er maar één weg en dat ben jij niet'', laat Bjorn weten. Gina heeft de biggetjes dus gecanceld, maar heeft daar ook een goede reden voor. Als ze naar zichzelf en Mark kijkt ziet ze zichzelf het meest voor de biggetjes zorgen. En als de biggetjes straks na een week al weer weg moeten omdat Gina er uit gestemd word dan moet ze ook aan de biggetjes denken. Al zou ze het als ze blijft wel kut vinden. Bjorn vraagt of Gina dan niet alsnog de biggetjes kan kopen, maar Gina dacht ik moet me geld deze week nog uitgeven. Dus dan is haar geld al op en kan ze de biggetjes niet meer betalen. Bjorn verwacht zelf niet op de bank te komen. Wel is hij benieuwd wie de tweede en derde genomineerden gaan zijn. Volgens Bjorn weet iedereen al zeker dat Rolf op de bank komt en Gina weet vrij zeker dat zij ook op de bank komt. Gina laat weten dat ze eerst op Stefanie, Rolf en Naomi wilde gaan stemmen. Dat ''tu tu tu'' van Naomi komt haar de strot uit en ze is niet de enige, ook Bjorn ergert zich er aan. ''Hoe oud ben je nou? Snotneus'', denkt Bjorn dan. Gina legt ook het hele tactische stem gebeuren nog maar even uit. Volgens haar gaan ze nu niet meer tactisch stemmen. Maar omdat Mark drie stemmen op Stefanie ging geven dacht Gina er zes terug te krijgen. ''Moet ik de dupe ergens van worden'', vroeg ze zich af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.