Gina wil de biggetjes toch en Mark mag meteen bellen ~ Utopia Gekte

10/16/2015

Gina wil de biggetjes toch en Mark mag meteen bellen

''Je wilde toch een soort van baby, dan is dit onze baby''

Om twee uur zien we Gina en Mark samen in de kapsalon zitten. Gina begint over de biggetjes en laat weten ze toch nog te willen. Ze hebben ze een tijdje terug gecanceld omdat Gina misschien wel weggestemd zou gaan worden, maar nu ze nog sowieso twee maanden mag blijven kan het alsnog volgens haar. Als Gina het aan Mark vertelt lijkt Mark niet meteen toe te willen geven. ''Weet je wat dat inhoud?'', vraagt hij. ''Veel zorg'', reageert Gina. ''Je wilde toch een soort van baby, dan is dit onze baby''. Gina wil ook maar één biggetje, maar volgens Mark zijn het wel gezelschapsdieren en is het zielig als er maar eentje komt. Als hij mocht kiezen zouden er dus twee komen, maar Gina vind dat als er twee komen dat Mark dan net zo hard mee moet werken aan de verzorging. ''Ik wil er één en jij wil er twee''. Het lijkt er op dat ze dus toch voor twee biggetjes gaan, maar Gina vind dat Mark er dan ook tijd en energie in moet steken. ''En als we hier uitgaan?'', vraagt Mark. ''Dan zou Stiff ze nemen'', laat Gina weten. Maar eigenlijk moeten ze dat dan nog even overnieuw vragen. Mark's idee is om af te wachten wat Gina's moeder er van vind. ''Als mama het goed vind bestellen we ze''

Maandag wil Mark bellen want zondag komt Gina's familie langs en dan kunnen ze even afwachten wat zij er van vind. Maar Gina twijfelt of het wel slim is om te wachten. Wat nou als ze net vandaag dat biggetje verkopen. Dan zijn ze maandag al te laat. Ook vind Mark dat Gina moet bellen want zij wil ze hebben. ''Maanden zit je te zeuren over je biggetjes''. Maar volgens Gina moet Mark niet doen alsof alleen zij het wil want hij wilde het ook en hij wil er zelfs twee terwijl zij er maar één wil. Ook beseft Gina zich dat haar moeder ooit al in de brief heeft geschreven te hopen dat de biggetjes er zijn op het moment dat ze langs komt. ''Waarom zeg je dat niet eerder. Dan gaan we nu bellen'', reageert Mark. Gina staat op en roept vrolijk door de loods heen. ''Telefoon, telefoon?''. Ze haalt de telefoon op in het kantoortje en neemt hem mee naar de kapsalon waar Mark nog netjes zit te wachten. Gina moet bellen maar daar is zij het niet mee eens. Mark moet bellen. Mark zoekt het nummer dus op en besluit meteen te bellen, maar dan.... ''Dit nummer is niet in gebruik''. Ook bij een tweede, derde en vierde poging krijgen ze te horen dat het nummer niet in gebruik is. Mark besluit het voor nu even te laten rusten en gaat morgen nog een keer proberen te bellen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.