Gina ontkent alles in alle toonaarden ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Gina ontkent alles in alle toonaarden

''Het wordt er op de vide niet gezelliger op''

Om half drie zien we Stefanie en Benjamin samen op het rokersbankje. ''Hoe denk jij er nu over, over alles?'', vraagt Stefanie nieuwsgierig. ''Ik denk niet'', grapt Benjamin. Benjamin zegt zijn stemmen te gaan verdelen, maar weet nog niet hoe. Hij wil zijn stemmen in ieder geval gaan verdelen over Rolf en Gina. Stefanie krijgt het idee dat het spel dat ze spelen misschien een mindfuck is. Stefanie heeft het idee dat het alleen maar van Mark uit komt. Dat idee begint ze nu te krijgen omdat Gina alles ontkent. ''Ze ontkent alles in alle toonaarden''. (Terwijl wij weten dat Gina zelf bij Mark is gaan klagen dat ze misschien wel op de bank kan gaan komen, waarna Mark besloot om tactisch te gaan stemmen. Gina is er uiteindelijk in mee gegaan en heeft geen moeite gedaan om Mark tegen te houden. Ze weet er dus al vanaf het begin vanaf.)

Benjamin adviseert Stefanie om op haar gevoel af te gaan, maar Stefanie weet niet meer wat haar gevoel is. ''Op wie wilde je stemmen voor Mark naar je toe kwam?'', vraagt Benjamin. ''Op Gina en Rolf'', laat ze weten. ''Dan doe je dat toch, easy as that, op de rest heb je toch geen invloed. Geniet er van dat er mensen zijn die hun stemmen aan gaan passen omdat ze jou hier willen houden'', laat Benjamin weten. Stefanie is er aan de ene kant ook echt mega blij mee, maar ze wil ook niet dat het er dadelijk zo op neer komt dat het haar schuld is dat Benjamin of Rob hun stemmen aanpassen. Dat is haar schuld ook niet want Benjamin en Rob kiezen er zelf voor, maar volgens Stefanie gaat ''madam'' het wel zo zien. ''Dat is toch niet jouw probleem'', laat Benjamin weten. Maar Stefanie houd er wel rekening mee dat ze samen met Gina en Mark op de vide slaapt en dat het door dit gebeuren niet gezelliger zal gaan worden op de vide.

Volgens Benjamin is dat dan niet Stefanie's schuld. ''Jij doet toch niets fout''. Stefanie volgt gewoon haar gevoel en dan kan niemand haar iets kwalijk nemen laat Benjamin weten. Stefanie lijkt even zeker van haar zaak. ''Zet me maar op de bank. Ik weet dat ik niet naar huis ga. Er zijn genoeg mensen achter me die me niet weg willen hebben''. En Stefanie heeft het voorgevoel dat de mensen die binnenkomen dat ook wel zien. ''Blijf gewoon lekker je ding doen'', adviseert Benjamin haar. Hij vindt het ook ''f*cked up''. Stefanie vind het raar dat anderen ermee zitten. Die maken namelijk geen kans om op de bank te komen. Benjamin legt uit dat hij het stemmen gewoon kut vindt. Hij wil niemand veroordelen. Stefanie vind het ook erg vervelend. ''Het verhaal gaat al dat Rob en ik samenspannen en dat is niet zo''. Stefanie is bang om naar huis te gaan, dat wil ze namelijk niet. Ze vind het lief dat anderen haar helpen. ''Jij bent nog niet klaar hier'', sluit Benjamin het gesprek af. Vervolgens steken ze beiden een peuk op. Tijd om te roken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.