Gina's moeder vind dat Gina geen biggetjes moet nemen ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Gina's moeder vind dat Gina geen biggetjes moet nemen

Gina gaat twee maanden doen wat ze wil

Om vijf voor half twee kwam Gina's familie bezoek met de auto het terrein opgereden. Gina rent op de auto af en er word al snel geknuffeld en gekust. Ook Gina's hondjes zijn er bij. ''Hallo schat, hallo prinses'', roept Gina vrolijk tegen de hondjes. Ook is er een vriendin van Gina meegekomen en Gina vraagt haar snel hoe het gaat. ''Gaat goed'', laat de dame weten. Ook Gina's mede bewoners komen de familie natuurlijk snel begroeten. ''Hai lieverd hoe is het?'', vraagt Gina aan haar broertje(?) ''Goed met jou?'', reageert hij. En zoals bij elk familie bezoek zijn er natuurlijk ook weer cadeaus meegenomen. Gina heeft een dikke bontjas gehad (die ze thuis ook al had) en volgens één van haar mede bewoners kan dat echt niet. ''Dit draag ik buiten ook gewoon hoor'', laat Gina weten. Gina's vriendin laat weten dat ze geen tv kijkt. Haar hart kan dat niet aan. Het is ook lastig. Ze missen haar gewoon. Gina merkt al snel op dat de hond een aantal lange haren heeft dus de hond word mee naar de kapsalon genomen zodat Gina de haren bij kan knippen. In de kapsalon aangekomen laat Gina meteen haar kapsalon, de armbandjes en haar kledingcollectie zien. De kleding collectie is bijna uitverkocht. Gina heeft alleen nog maar maat L shirtjes. Gina's moeder en vriendin hadden geld meegenomen om zo'n shirtje te kopen, maar L is te groot voor hun. Gina beloofd de kleding nog wel op te sturen zodra er een nieuwe lading binnen is.

Gina laat weten dat ze het nu net als de rest gaat doen. Ze gaat nog twee maanden vakantie houden. Gina's moeder heeft ondertussen complimentjes voor Gina, ze vind Gina's haren mooi. Niet alleen Gina krijgt trouwens cadeaus. Ook voor Mark heeft moeders sokken meegenomen. Mark gaat meteen koffie voor de familie regelen. Als Gina even alleen met haar moeder op de vide is vraagt ze haar moeder hoe het met haar gaat. ''Goed hoor'', laat haar moeder weten. Ondertussen krijgt Gina allemaal cadeautjes toegestopt. Ze kreeg al een bontjas en chocolade en nu komen daar laarzen, sokken, ondergoed, een kruik, blouses, een jurk en een jasje bij. Gina is heel blij met al haar cadeautjes. Ook heeft de familie van Gina lam shoarma meegenomen van de Turkse slager. Gina is zo blij om haar familie weer te zien. En ook Gina's moeder is weer blij om bij haar dochter te zijn. Nu ze er toch is kan Gina meteen haar haren doen, want haar kapsel is naar eigen zeggen uitgezakt. Terwijl Gina de haren van haar moeder in de kapsalon weer in de krul zet laat haar moeder weten dat ze de modeshow die er aan zit te komen leuk vind. Weer laat Gina weten dat ze nog twee maanden gaat doen wat ze wil. Als ze wil knippen gaat ze knippen en als ze om 10 uur op bed wil liggen gaat ze om 10 uur op bed liggen.

Mark is ondertussen achter de computer gekropen terwijl Gina verder praat met haar familie. Gina gaat gewoon weer alles zeggen wat ze wil en het kan haar niet schelen of mensen dat goed vinden of niet. Gina's moeder laat weten dat er al mensen aan haar hebben gevraagd waar ''Gina de pittige dame'' gebleven is. Normaal had Gina geen blad voor haar mond en was ze heel druk. ''Je moet een balans vinden hier'', laat Gina weten. Gina vond het ook niet eerlijk dat zij stemmen kreeg terwijl Mark er net zo goed stemmen voor had moeten krijgen voor het tactische spelletje. Mark was er tenslotte mee begonnen. Ook de biggetjes komen natuurlijk ter sprake tijdens het bezoek. Waarna Gina's moeder laat weten dat Gina de biggetjes niet moet nemen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.