Gina is vervelend en bedelt om 100 euro bij bezoekers ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Gina is vervelend en bedelt om 100 euro bij bezoekers

Mark gaat biggetjes voor dronken Gina regelen

We schreven net al over Gina die dronken is, zich misdraagt en luidruchtig is waar de bezoekers nog bij zijn. Niet veel later na wat we schreven in onze vorige blog gaat het namelijk van kwaad tot erger. Gina besluit opeens dat ze nog geld nodig heeft en hoe kan ze aan geld komen? Precies door te bedelen bij de gasten. Terwijl ze aan de arm van een bezoeker trekt roept ze dingen als ''geef me honderd euro. Ik heb honderd euro nodig. Geef me gewoon 100 euro''. Cees horen we op de achtergrond zeggen dat het niet helemaal goed gaat met Gina en Rob probeert op een vriendelijke manier Gina naar binnen te sturen zodat ze even rustig kan worden, maar hier trekt Gina zich natuurlijk niks van aan. Gina vraagt maar even verder. Niet van één bezoeker, maar van twee bezoekers vraagt ze 100 euro. Dan moet ze ook nog 25 euro van iemand anders en nog 25 euro van nog iemand anders en dan kan ze beauty en de nerd/ beauty en de brains, beauty en the beast kopen. Gina is er duidelijk nog niet echt uit hoe ze de beestjes wil noemen als ze ze neemt. Tijdens het familie bezoek liet haar moeder nog weten dat ze geen varkentjes moet nemen, maar daar lijkt Gina nu ze dronken is weer heel anders over te denken.

''Roep Mark'', zegt één van de gasten waar Gina bij bedelt tegen Gabriëlle, maar Gabriëlle zegt Mark niet te gaan roepen. En als Gina dit hoort is het voor haar weer reden genoeg om te gaan schreeuwen tegen de bezoeker. ''Dis je me zo hard. Fuck you. Fuck them''. Vervolgens laat Gina de bezoekers eindelijk met rust om bij Mark te gaan bedelen om geld. Mark geeft al snel toe. ''Ik betaal alles voor je'', laat hij weten. Gina zegt nog steeds mini biggetjes te willen. ''Zouden we toch niet meer doen'', reageert Mark, maar Gina wil ze wel. ''Dan ga ik bellen voor je'', laat Mark weten. Gina is superblij en wil het meteen aan Benjamin en Naomi gaan vertellen die in de Le Luifel staan. ''Benji, Naomi ik heb goed nieuws'', roept ze. Benjamin grapt naar Naomi dat ze vast zullen gaan trouwen, maar dat is Gina nu nog niet van plan. ''Buiten gaan we trouwen'', zegt ze tegen Mark. ''Ik hou van jou''. Vervolgens loopt ze samen met Mark naar binnen waar ze Mark nog maar eens om bevestiging vraagt en Mark beloofd om morgen meteen de boer te gaan bellen. Niet veel later kruipt Gina verstandig haar bed in en is de rust weer terug gekeerd.

Filmpjes van dit voorval zijn te vinden in deze blog


Gina is zo dronken dat ze vergeet dat ze een kort rokje aan heeft en dus niet kan bukken zonder dat haar blote billen in beeld verschijnen.

4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.