Gina laat zich van haar beste kant zien. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Gina laat zich van haar beste kant zien.

Slaappillen kwijt.

Daar zijn we weer, vrolijk, gezond en wel! Ook op deze prachtige mistige zondagochtend zijn we er weer gezellig bij met de laatste nieuwtjes uit het kippenhok genaamd Utopia. Is er vannacht nog iets bijzonders gebeurd? Nee, helemaal niks! Een paar nachtspookjes achter de laptop, een zoektocht naar vermiste slaappillen en vooral veel slapende bewoners. Niks nieuws aan de horizon, dus snel door naar de dag van vandaag. Want onze klomp is al vroeg gebroken van het aangezicht dat we deze ochtend hebben op de livestreams van UtopiaTV.

Gina staat namelijk nog voordat wij ook maar één stap uit bed hebben gezet gezellig de loods te vegen. Daar moet natuurlijk een bijzondere reden achter zitten anders doet ze dit niet zo vroeg. En dat klopt! Gina ontvangt haar bezoek vandaag en verheugt zich uitermate veel op onder andere de komst van haar moeder. Het duurt alleen nog wel even voordat zij er allemaal zijn. Alsof dit nog niet gek genoeg is zien we ook Mark lekker vroeg in de weer. Er zijn namelijk weer gasten die zijn blijven overnachten. En die verlangen allen naar een Utopiaans ontbijt. Ook Stefanie en Ivan zijn vroeg aan de arbeid geslagen. In de stallen, ja zeker. Ook de dieren worden vandaag niet vergeten. Utopia loopt momenteel heerlijk op rolletjes. Al is het maar omdat de meeste pioniers van de toekomst nog slapen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.