Gina kruipt in bed bij Rob en nog meer vreemde gebeurtenissen ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Gina kruipt in bed bij Rob en nog meer vreemde gebeurtenissen

Gina is lekker dwars

Na het centraal is er nog een heleboel gebeurd in Utopia. Om iets over acht was het centraal afgelopen en niet lang daarna ging de muziek in de horeca keuken aan. Daar hebben de bewoners deze avond namelijk een feestje. Bijna iedereen is er bij. Zelfs Naomi en Mark die beiden vanochtend nauwelijks konden lopen. Ook Gina is er natuurlijk bij en die is weer lekker luidruchtig. Ondanks dat Gina zich de afgelopen twee maanden goed heeft ingehouden tijdens feestjes lijkt ze de schade gister en vandaag weer volledig in te halen. En zo te zien vermaakt ze zich wel. We zien haar tegen Bas aan schuren die bij Mark op schoot zit, en even later ook tegen Benjamin die op zijn beurt weer tegen Gabriëlle aan staat te rijen.

Niet iedereen is de hele tijd bij het feestje aanwezig. Armanda en Rolf zien we om tien voor tien samen in de kas zitten. Ze hebben een gesprek over de beslissing die Armanda morgen moet gaan maken. ''Het zou echt wat zijn als ik Gina weg stemde hé'', laat Armanda weten. Als ze vraagt wat Rolf daarvan zou vinden laat hij weten dat niet leuk te vinden. Maar niemand vind dat leuk denkt Armanda. Rolf begint vervolgens een verhaal over Mark die Rienk wegstuurde en die vervolgens een week genegeerd werd. Maar daarmee wil hij niet zeggen dat dat bij Armanda dan ook zo zou gaan gebeuren. Er zijn namelijk ook mensen die Gina wel weg willen hebben omdat Mark geen ruggengraat heeft zolang Gina in Utopia is. Ook denkt Armanda dat als ze Gina weg stuurt dat Mark dan ook weg gaat, maar dat is natuurlijk nog maar de vraag. Ook beseffen Rolf en Armanda zich dat als ze Gina weg stuurt en Mark ook weg gaat dat er dan een gat valt. Als Armanda Gina weg stuurt en Mark vertrekt ook dan zou Armanda haren moeten gaan knippen. De boekhouding moeten gaan doen. De Luifel over moeten nemen en dan hebben ze nog niet eens aan de B&B gedacht.

Als Armanda even later weer in de loods bij het feestje is heeft ze een gesprek met Bjorn. Bjorn kan het natuurlijk niet laten om weer over Rolf te beginnen en laat weten dat Rolf alles aan het faken is nu. Armanda krijgt niet die indruk, maar volgens Bjorn gaat ze daar dan nog wel achter komen.

Als het feestje weer afgelopen is zien we om tien over half elf iemand tegen Rob aan in bed liggen en het is niet Stefanie. Al snel komen we er achter dat het Gina is. Gina is zich er maar al te bewust van dat Stefanie en Mark dit niet zo leuk zullen vinden dat blijkt wel als ze wil weten wie de vide op dat moment op komt lopen. ''Wie is dat? Als het Stiff is ben ik dood, als het Mark is ben ik ook dood''. Als Stefanie of Mark komt moet Rowena het zeggen dan gaat Gina snel uit Rob's bed. Even later is het weer Gina die dwars zit. Nicole wilde deze nacht samen met Ivan in het Cordwood gaan slapen, maar nu wil Gina daar ook opeens met Mark gaan slapen. Nicole laat het niet gebeuren en besluit er gewoon met Ivan te gaan liggen. Nicole spreekt met Stefanie af dat Stefanie dan in haar bed mag slapen vanavond. Ondertussen vliegen de streamlocks ons om de oren.

Om vijf over elf kruipt Gina maar weer bij Rob in bed. Ze schuift tegen hem aan en lijkt er vol van te genieten. Ze streelt hem over zijn schouder en wang en trekt de dekens nog maar wat verder omhoog. Stefanie probeert ondertussen haar gevoelens beneden bij Benjamin te uiten, maar Benjamin geeft aan een beetje dronken te zijn en kan dus geen goed gesprek voeren nu. Stefanie laat in ieder geval weten dat er niets meer dan vriendschap tussen haar en Rob is, maar dat alles wat er meer gebeurd mooi meegenomen is. Als Benjamin en Stefanie opstaan en elkaar een knuffel geven legt Benjamin zijn hand op Stefanie's borst om er vervolgens in te knijpen. Stefanie vraagt hem wat hij doet, maar moet er ondertussen wel om lachen.

En terwijl Rob het lange tijd goedkeurde stuurt hij Gina om tien voor half twaalf toch zijn bed uit. Gina is verbaasd. Ze is in 26(?) jaar nog nooit uit bed gestuurd. Vervolgens besluit ze in het bed van Nicole te gaan liggen, waar eigenlijk Stefanie zou gaan slapen. Het lijkt er dus op dat ze Stefanie aan het dwars zitten is. Als Gina na lange tijd nog steeds in het bed van Nicole ligt te slapen besluit Stefanie haar eigen bed maar in te gaan. Rowena kruipt na advies van Mark in Gabriëlle's bed, maar volgens Stefanie zou Gabriëlle daar vannacht zelf gaan slapen. Het kan dus maar zo gebeuren dat daar vannacht als Gabriëlle naar bed gaat ook nog gezeur over komt. Al met al weer een interessante avond dus.

Update 00:15. Gabriëlle kwam zojuist de vide op om haar bed in te kruipen en Rowena is iets daarvoor Gabriëlle's bed al weer uitgegaan. We zien haar nu in het bed van Gina liggen. Rowena gaat deze nacht dus ook op de vide slapen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.