''Gina gaat niet naar huis dat gevoel heb ik. En anders ga ik lekker mee'' ~ Utopia Gekte

10/08/2015

''Gina gaat niet naar huis dat gevoel heb ik. En anders ga ik lekker mee''

Lachen met Cees en Rowena

Eind van de ochtend en begin van de middag zijn er nog wat kleine dingen gebeurd waar we nog niet over geschreven hebben. Laten we eerst nog even terug gaan naar elf uur vanochtend. Toen werden de nieuwe matrassen afgeleverd. Sommige bewoners hebben het er al een tijdje over en het was even wachten, maar na vandaag hebben ze dus weer nieuwe matrassen om op te slapen. De oude matrassen zijn onderhand wel aan vervanging toe namelijk. Ook zagen we dat Mark, Rob en Renske om half twaalf alweer aardappels tot friet aan het snijden waren. Renske is de aardappels aan het wassen. Mark haalt ze door de machine heen en Rob zoekt vervolgens uit welke patatjes goed genoeg zijn en welke te klein zijn en dus weggegooid worden. Uiteindelijk besluit nieuwkomer Renske maar weer wat anders te gaan doen. Om half één zien we haar de douches schoonmaken. Ook dat moet natuurlijk gebeuren. En terwijl Renske aan het schoonmaken is belt Armanda met Hans Paay om de expositie ''het vergeten dier'' naar Utopia te halen. 

Gina is deze middag ook druk bezig. Ze is haar haren aan het verven en om twee uur zien we een hele nieuwe Gina met donker haar. Gina vind het ietsje te donker, maar Mark is wel tevreden en vind dat ze het zo moet laten. Als we om twee uur een kijkje in de horeca keuken nemen zien we dat Rob nog steeds bezig is met aardappels tot friet snijden. Ook Stefanie helpt nu mee. Ongeveer zo'n twintig minuutjes later belt Benjamin met Willeke Alberti. Hij is benieuwd of ze nog interesse heeft om op de markt te staan. Willeke vind het hartstikke leuk om de 25e te komen en dat lijkt dus ook te gaan gebeuren. Nieuwkomer Armanda is deze middag natuurlijk ook weer druk bezig met het verspreiden van een boodschap. Aan haar mede bewoners laat ze meerdere veganistische producten proeven. Gisteren mochten de bewoners al veganistische worstjes proeven. En nu komt ze langs met ''Parmezaanse kaas'' en boterhamworst. De Parmezaanse kaas is gemaakt van onder andere aardappel, knoflook, amandel en kokos olie. Nicole vind het niet vies, maar Rowena vind de structuur niet zo lekker terwijl ze de worstjes van gisteren wel heerlijk vond. Cees vind de Parmezaanse kaas vooral heel zout, maar wel lekker.

Deze middag is het ook tijd voor plezier. Rowena en Cees zitten om tien over drie samen in de slaapkamer te kletsen. Cees laat weten dat hij in zijn hele leven nog nooit heeft gevochten. Rowena vraagt zich af of het geen leuk idee is als hij tegen Rolf zou gaan vechten tijdens het kickboksgala. Rowena denkt dat Cees het wel van Rolf kan winnen. Met een raar stemmetje is Rowena de twee vechters aan het aankondigen. In de ene hoek ''The preetjesmeeker''. Waarna Rowena en Cees meteen in een deuk liggen om het woord preetjesmeeker. Cees maakt het af. ''Tegen de old dick''. Samen hebben ze de grootste lol. Uiteindelijk trekt Cees bokshandschoenen aan en begint wat boks bewegingen te maken. Rowena zit op bed toe te kijken en komt niet meer bij. Echt weer een grappig momentje waarop te zien is dat Cees het ook best naar zijn zin kan hebben en gek kan doen. Mark is deze middag met serieuzere zaken bezig. ''Gina gaat niet naar huis dat gevoel heb ik. En anders ga ik lekker mee'', laat hij weten in het kantoor. Maar in hoeverre hij dit meent moeten we natuurlijk afwachten. Mark heeft ook al eens gezegd dat als hij stemmen zou krijgen hij Utopia zou verlaten en dat heeft hij toen ook niet gedaan. Ook Bas, Naomi en Stefanie hebben deze middag plezier. Nu er nieuwe matrassen zijn kunnen de oude matrassen weg. Naomi en Stefanie gaan samen boven aan de trap op een oud matras zitten. Vervolgens trekt Bas de twee dames met matras en al van de trap af. Ook de dames hebben de grootste lol en lopen weer lekker hard te gillen van vreugde.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.