Gina, Cees en Rolf genomineerd. ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Gina, Cees en Rolf genomineerd.

Wie moet Utopia verlaten?

De bloedstollende nominaties zijn weer achter de rug en de genomineerden zijn bekend: Gina, Cees en Rolf zijn alledrie genomineerd. Laatstgenoemde kreeg de meeste stemmen van zijn medebewoners én een publieksstem. Direct na de nominaties praat Cees vooral over de uitbarsting van Ivan. Hij was hartstikke woest en uitte dat richting Cees omdat hij tactisch stemde. ''Waarom doe je nou zo kwaad'', vraagt Cees aan Ivan. ''Omdat ik hier mijn vriend twee stemmen geef en dan ga jij tactisch zitten stemmen. Ik weet genoeg Cees, ik weet genoeg. Ik ga niet over de rug van een ander tactisch stemmen om mijzelf in een betere positie te brengen. Dat zou ik nooit doen'', zegt Ivan op een schreeuwende toon. ''Je hoeft niet zo te schreeuwen tegen mij'', moppert Cees die te horen krijgt de volgende keer drie stemmen te krijgen. ''Schaam je. Schaam je! Je weet dat jij de volgende maand van drie stemmen verzekerd bent'', laat Ivan weten.

Volgens Cees had Ivan het niet eens geweten als hij het woord tactisch niet had gebruikt. Cees gaf Gina namelijk niet alleen tactisch een stem, maar ook omdat ze zich niet aan de afspraken zou houden. Cees vindt het onbegrijpelijk dat Ivan nu alleen boos is op Cees. Ivan is ondertussen allang weggelopen terwijl Cees door moppert. Cees zit meer met de woede van Ivan dan met de nominatie in zijn maag.

Buiten bij het rokersbankje zit een flinke groep kort na de nominaties te paffen. Ook daar gaat het gesprek nog even door over het wel of niet tactisch stemmen van bewoners. Alle stemmen van alle bewoners nog een teruglezen? Klik dan hier om naar ons liveblog te gaan.

Dit bericht krijgt geen updates meer. Laat in de reacties weten of jij tevreden bent met deze uitslag.  Of klets gewoon gezellig mee met anderen over Utopia. Een accountje aanmaken is zo gepiept en we lezen je graag! Ook de grootste Utopia fangroep ter wereld wacht op jouw aanwezigheid. Toch nog verveelt? Wellicht wil je even online shoppen bij een kledingwinkel of vergelijk mobiele abonnementen als je toe bent aan een nieuwe smartphone.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.