Genomineerden Rolf en Cees zoeken de nieuwkomers op ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Genomineerden Rolf en Cees zoeken de nieuwkomers op

Slooft Rolf zich uit?

Na de binnenkomst van de nieuwkomers is Cees al meteen volop gesprekjes aan het voeren met de nieuwkomers. Of hij dit doet uit pure interesse of gewoon om zichzelf goed op de kaart te zetten omdat hij genomineerd is zullen we zelf in moeten vullen. Cees is trouwens niet de enige. Rolf liep ook al meteen mee met de rondleiding en laat zich volop zien aan de nieuwkomers. Cees vraagt in de loods aan beide nieuwkomers hoelang het geleden is dat ze zich opgaven. Armanda belde drie weken geleden om zich op te geven terwijl Renske al veel langer geleden zich opgegeven heeft. Armanda heeft veel veganistische producten meegenomen om de bewoners te laten proeven. En als ze het in de koelkast legt krijgt ze al meteen allemaal adviezen van Cees. Volgens hem kan ze het beter in de andere koelkast leggen anders is het straks al opgegeten door anderen. Iets wat Armanda niet erg zegt te vinden. Dan hebben ze het tenminste geproefd. Zodra Armanda de koelkast dicht doet doet Cees hem weer open om de producten te pakken. Samen leggen ze het in een andere koelkast waar het volgens Cees wel veilig is. Hij zou ook haar naam er nog op kunnen schrijven. Als ze samen de horeca keuken in lopen begint Cees over zijn post. In zijn post heeft hij heftige post ontvangen van zijn dochters over een sterfgeval. Een nicht is overleden en daar wist Cees niks vanaf. Ook de begrafenis is al geweest en Cees is daar niet bij geweest omdat hij er niks vanaf wist, 

Even later op de middag zien we Renske en Armanda beiden al meteen helpen op de akker. De stenen perkjes om de akker worden weg gehaald. Hoewel ex bewoner Chris daar al zijn tijd en energie ingestopt heeft wordt het nu dus in no-time weer afgebroken. Zonde want het was nou juist zo'n leuk gezicht. Wij denken dat dit met het boksgala te maken heeft. We hebben meegekregen dat er een tent op de akker komt te staan en misschien dat die stenen dan in de weg liggen. We gaan het vast vanzelf wel zien. Niet alleen de nieuwkomers zijn op de akker aan het werk. Ook Benjamin, Stefanie, Rob, Wim, Rolf, Mark, Ivan en Bas zien we mee helpen. Om vijf voor half vier is er opeens een probleempje. Armanda schijnt per ongeluk een steen op Mark's vinger/hand gegooid te hebben. Ze is er zelf van geschrokken, vraagt of Mark er naar wil laten kijken door een dokter en zegt sorry. Mark maakt zich er niet druk om. Volgens hem kan zoiets gebeuren en kan ze er niks aan doen. Al vind Armanda het zelf natuurlijk wel rot.

Niet veel later als ze weer klaar zijn met het werk bij de akker, praten Mark, Gina en nog wat bewoners even bij over de nieuwkomers. Volgens hun staat Rolf zich al de hele tijd uit te sloven. Constant om de nieuwkomers heen hangen. Hard werken, zeggen dat anderen iets moeten doen en dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Gina hoeft zich volgens de bewoners in ieder geval geen zorgen te maken. Ze denken dat het tussen Rolf en Cees zal gaan over een aantal dagen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.