Geflirt tussen Cees en de gast. ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Geflirt tussen Cees en de gast.

Liefde is... te koop? :-)

Toegegeven, het ging wat snel. Maar het was best schattig, lief en hartverwarmend. Een klein maar spannend flirtgesprekje tussen Cees en de Bed & Breakfast gast. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en dat begint steeds duidelijke vormen aan te nemen. Cees geeft zelfs een cadeautje weg waar hij drie kussen en een knuffel voor terug krijgt. Gehurkt op de grond bladert mevrouw door het uitverkochte Glossy heen. Het is de 1e druk en ze zijn niet aan te slepen terwijl ze maar liefst 22 euro kosten. Cees grijpt zijn kans... Ik heb het snelle en korte gesprek zo goed mogelijk meegeschreven, maar hopelijk komt er nog een video van.

Mevrouw: ''Wat een mooi boek! Dat ga ik Gabriëlle ook even zeggen nog. Prachtig''. 
Cees: ''Wil je hem hebben?''
Mevrouw: ''Mag dat echt? Komen er wel echt nieuwe binnen nog dan? 
Cees: ''Ja tuurlijk. Een cadeautje. Voor jou.''
Mevrouw: ''Ah wat lief! Dat is wel heel leuk, dat vind ik wel lief. Er komen wel echt nieuwe binnen weer hé, anders kom ik je halen.''

Mevrouw neemt het cadeautje natuurlijk met een glimlach aan en bedankt Cees met drie zoenen en een knuffel. Later vertelt Cees het aan de dochter van die mevrouw. ''Heb je het al gezien? Dat krijg je van mij cadeau, samen voor jou en je mam''. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.