Gapende dames met slaperige ogen. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Gapende dames met slaperige ogen.

Goedemorgen Utopia.

Het is laat geworden vannacht. Heel erg laat. Dus je kan wel raden hoe Gina, Stefanie en Naomi er deze ochtend in alle vroegte bij lopen. Precies, hangende schouders, hele slaperige gezichten en veel gapen. Maaaaaaaar, ze staan er wel en zo hoort het! Met name Gina en Stefanie weten de kracht nog te vinden om de stal spik en span te maken. Naomi is wat meer van het kijken hoe het moet zeg maar. Wel heeft ze de paardenstal gedaan.

Ook Bas en Cees zijn vroeg wakker en we krijgen ze kort in beeld te zien. Als Bas over de weddenschap met Ivan begint is er namelijk snel een streamwissel. Het lijkt alsof 'achter'' het niet helemaal eens is met de weddenschap want gisteravond toen ze het er over hadden kwam er ook al een streamlock. Bas is in ieder geval overtuigd van zichzelf en weet zeker dat Ivan de kickbokswedstrijd gaat verliezen.

Utopia video's van gisteren en vannacht:

Wie de lange roddelgesprekken van vannacht nog terug wil zien... Er zijn video's van! 3 video's van een uur zelfs. Dus deze ochtend hoef jij je geen moment te vervelen. :-) Iets teveel van het goede? Er zijn ook twee kortere video's van gisteren. Bijvoorbeeld van Gabriƫlle die het nummer van Isabella had willen draaien voor de wedstrijd van Naomi. Dat zou Naomi namelijk nogal woest maken: ''Dat zou dom zijn want dan zou je sowieso verliezen. Als ik het deuntje al hoor wordt ik al woest''. Oh trouwens, die foto bij dit bericht? Dat is een testbeeld wat we te zien kregen. Een keer wat anders dan een streamlock met koeien, dus wel zo interessant om vast te leggen tot in de eeuwigheid. :-)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.