Gabriëlle: ''Werken is zonde van mijn tijd''. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Gabriëlle: ''Werken is zonde van mijn tijd''.

Een interview met Gina.

''Ik vind het overdreven dat mensen hier non-stop willen werken. Ik doe het niet hoor, jekemenie. Ik vind het zonde van mijn tijd'', laat Gabriëlle weten aan Gina. Ze zitten samen achter de loods en we vallen midden in het gesprek. Gabriëlle is namelijk bezig om Gina te interviewen voor haar magazine, alleen ze kan geen diepgang vinden bij Gina. Zij wil niet over haar verleden praten want ze denkt dat het geen zin heeft.

Gabriëlle begint dan maar over de relatie die ze met Mark heeft of heeft gehad. Volgens Gina hebben ze een relatie gehad. Ze hebben nu geen ruzies en hebben het onwijs leuk samen en Gina denkt dat ze buiten Utopia weer een relatie kunnen hebben. Volgens Gina is het meer dan alleen genegenheid wat zij en Mark hebben. ''Jullie houden van elkaar toch'', vraagt Gabriëlle zich af. Ja, zeker! Nog veel meer dan dat zelfs als we Gina mogen geloven. Ook ruzies hebben ze niet meer, alleen een kleine discussie. Zo vertelt Gina dat Mark vannacht een beetje boos was omdat ze bleef zeuren dat Mark nog niet naar bed moest gaan.

Gina ratelt in een razend tempo en het is onmogelijk om alles meteen mee te typen. En nee, wij gaan echt niet aan de energiedrank om dat wel voor elkaar te krijgen. We wachten gewoon geduldig tot het hele interview in Gabsolina's magazine te lezen is. :-) En eerlijk is eerlijk, Gabriëlle doet goed haar best met alle interviews dus het is ook niet leuk om het hele interview voor het magazine al te verklappen. Terwijl we dit schrijven vliegen de dames van de bank af vanwege een of ander groot beest. Ze gaan verhuizen naar een plekje in de zon, ze hadden het toch al koud.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.