Gabriëlle moet Ivan even apart nemen. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Gabriëlle moet Ivan even apart nemen.

Lucht je hart.

We kondigden het al aan in ons vorige bericht. Gabriëlle spreekt Ivan even aan omdat ze hem onder vier ogen wilt spreken. Niet veel later is het dan zo ver en krijgen we gedeeltes van het gesprek mee. ''Ik voel dat er dingen gebeuren die niet pluis zijn. En ik heb het idee dat ik meegesleurd word. Als ik weet dat iemand jou drie stemmen zou geven en ik zeg je niets, verraad ik je dan'', vraagt ze aan hem. Wat Ivan betreft een goede vraag waar hij niet echt antwoord op heeft. Gabriëlle worstelt met de eerlijkheid. Wel of niet eerlijk zijn? Deze stemmingsronde vind ze echt heel erg laat ze weten. Wat Ivan betreft zijn er slechts twee Utopianen die echt met een spelletje bezig zijn. En die komen volgens hem altijd op de bank terecht. Dat is ook één van de redenen waarom Ivan zelf nooit meer laat weten op wie hij stemt.

Ivan zou zelf eigenlijk op Mark en Gina moeten stemmen, maar doet dat niet. Hij mag ze graag dus is zelf in zijn ogen niet objectief. ''Ik geef om Mark en Gina''. Ook Gabriëlle heeft zo'n probleem. Zij geeft om Cees en kan hem eigenlijk geen stem geven. Wie zou jij geen stem kunnen geven wanneer hij/zij het eigenlijk wel verdient?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.