Gabriëlle heeft een trauma opgelopen. ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Gabriëlle heeft een trauma opgelopen.

Iedereen is lief voor Cees.

Een praatje, een sigaretje, een beetje gapen en een lief kusje tussen Ivan en Nicole. Die twee én Cees zijn buiten enkele minuten aan het praten terwijl de Bed & Breakfast gasten genieten van hun ontbijt. Het valt erg op dat alle bewoners sinds gisteren ontzettend lief en tolerant zijn richting Cees. Er lijkt iets te zijn gebeurd waardoor ze zo doen, maar wat precies? Geen flauw idee... Wat we wel zien is dat Cees daardoor duidelijk ook in een beter humeur zit. Ook lijkt hij zich nu meer opgenomen te voelen in de groep. Gisteren was het onder andere Naomi die opeens haar camera uitleende aan Cees. En deze ochtend is het Ivan die Cees bij het hele tuinverhaal betrekt. Wat het ook is, het komt de sfeer in de loods zeer ten goede.

Ook Rowena, Benjamin en Gabriëlle zijn in een vrolijk humeur vandaag. Met veel gelach lopen ze gezamenlijk naar het sportschuurtje in het weiland. Gabriëlle doet dit natuurlijk wel met een flinke omweg want de koeien staan te grazen. Het is misschien maar goed ook dat Gabriëlle de omweg nam, want ze ziet dat Benjamin in een koeienvlaai heeft gestaan: ''Iewlll je hebt in de poep getrapt. Nu ben ik misselijk. En jij wilt op de loopband?! Ik krijg een hele trauma hier, maar echt.''

Ondanks dit trauma sporten de drie huisgenoten in alle vrolijkheid. Benjamin zit op de fiets, Gabriëlle gaat zingend de loopband op en Rowena lijkt met gewichten aan de gang te gaan. Binnen in de loods is het wederom Naomi die een normaal gesprek voert met Cees. Ze benadrukt dat Cees gerust de camera weer mag pakken om nog eens wat foto's te maken. Dat lijkt Cees een fantastisch plan, want met dit zonnetje ziet alles er wel heel mooi uit. De foto's die hij gisteren gemaakt heeft moet hij nog even naar 'de overheid' sturen zodat zij het een beetje kunnen opleuken met photoshop. Het moet natuurlijk wel verkocht kunnen worden binnenkort.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.