Gabriëlle en Mark gaan weer samen sporten en afvallen ~ Utopia Gekte

10/14/2015

Gabriëlle en Mark gaan weer samen sporten en afvallen

Mark mag tegen Gabriëlle schreeuwen, soms heeft ze dat nodig

We hebben vandaag nog maar weinig geschreven en dat komt vooral ook omdat er vrij weinig in Utopia gebeurd is waar we iets over kunnen melden. Het is een rustige ochtend waarin Armanda met Sascha heeft gewandeld. Gabriëlle post heeft ontvangen. De containers geleegd zijn en er post word geschreven. Over Gabriëlle's post is zelfs weinig te melden omdat ze er niet veel over los laat. Ze heeft in ieder geval weer een flinke stapel post ontvangen waaronder post van haar beste vriend Floki. Om 11:27 neemt Mark Gabriëlle even apart. Ze gaan samen in de horeca keuken zitten waar Gabriëlle laat weten dat ze weinig slaapt en ''mad hoofdpijn'' heeft. Ze blijft de laatste tijd telkens tot diep in de nacht op zodat ze achter de computer aan de Glossy kan werken.

Mark besluit maar meteen te vertellen dat hij het sporten en afvallen met Gabriëlle weer op wil gaan pakken. Ze hebben het beiden namelijk een beetje laten versloffen. Gabriëlle woog 106 kilo toen Arjuna voor het laatst in Utopia was en Mark is benieuwd hoeveel Gabriëlle nu weegt. Gabriëlle wil alleen niet op deze weegschaal want deze weegschaal geeft het verkeerd aan. Gabriëlle geeft ook toe dat ze weer normaal eet, dus misschien iets meer dan voorheen, maar nog niet zoals vroeger. Ze kan nog steeds dingen laten staan. Afvallen gaat volgens haar ook niet heel snel meer omdat ze weer een normaal eet patroon heeft. Mark weet Gabriëlle toch zover te krijgen dat ze op de weegschaal gaat staan. De kijkers krijgen niet te horen hoeveel Gabriëlle weegt maar volgens Mark en Gabriëlle klopt het niet. ''Het is minder geweest''', horen we Gabriëlle zeggen. En ook horen we iets wat er op wijst dat het niet meer geworden is. Zou ze nog precies 106 kilo wegen?

Mark wil in ieder geval op kosten van de BV een nieuwe weegschaal aanschaffen. ''88 red ik sowieso niet'', laat Gabriëlle weten, maar al snel bedenkt ze zich. Voordat ze hier weg gaat moet dat wel lukken. Mark wil ook Arjuna weer een keer uitnodigen om te kijken hoe Gabriëlle ervoor staat. Gewoon weer een keer met hem trainen. Gabriëlle vind het wel leuk als Arjuna komt, maar moet wel eerlijk toegeven dat ze zelf vind dat het nu goed met haar gaat, ook met het eten. Ze is niet meer zo scherp als op het begin, maar doet het goed. Wel zou ze harder haar best kunnen doen. Mark spreekt af dat hij gaat proberen de kilo's die Gabriëlle afvalt aan te komen in spieren. Gabriëlle wil het doen, ze kan alleen niet 's avonds sporten. Ze sport liever 's ochtends op een vaste tijd. Ze spreken dus af om dat te gaan doen. Vanaf morgen beginnen ze en zullen ze elke ochtend samen drie kwartier tot een uur gaan sporten. Gabriëlle en Mark schudden elkaar de hand. Gabriëlle laat weten dat Mark haar best aan mag pakken, hij mag tegen haar schreeuwen, soms heeft ze dat nodig.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.