Gabriëlle droomt van een nummer voor Anouk. ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Gabriëlle droomt van een nummer voor Anouk.

Schrijven.

De ochtend suddert voor en veel bewoners voeren zoals gewoonlijk weinig uit. Buiten dit om zijn er opvallend veel streamlocks in het afgelopen uur. Wij hebben er al vijf geteld maar het zullen er vast meer zijn. Een duidelijke aanleiding daarvoor hebben we niet want er is geen ruzie of iets dergelijks op dit moment. Wat er wel gebeurt in Utopia is iets leuks voor Benjamin, Rowena en Gabriëlle. Laatstgenoemde heeft namelijk twee oude bekenden uitgenodigd in de loods. Het gaat om twee heren die destijds Isabella hebben geholpen met haar muziek.

De twee heren zijn in Utopia om met name Gabriëlle te adviseren op het gebied van schrijven. Aangezien Benjamin al gedichtenbundels heeft uitgebracht wilde hij er ook graag bij zitten. Een uitstapje naar muziek slaat Benjamin niet over. Al snel wordt duidelijk dat Gabriëlle een grote droom heeft. Het schrijven van een nummer voor Anouk. Iedereen weet waarschijnlijk wel wie Anouk is. Zij heeft natuurlijk al een flinke muziek carrière achter de rug met vele succesvolle albums. Ook zit ze sinds het nieuwe seizoen van The Voice in de rode stoel. En het advies aan Gabriëlle luidt: Niet dromen, maar doen. Het nummer schrijven kan altijd en of Anouk het ooit wel of niet op gaat nemen kom je vanzelf wel achter. Hoog gegrepen is het volgens de heren wel, maar dat hoeft je niet tegen te houden om het te proberen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.