Enorme vrachtwagen al vroeg door de poort. ~ Utopia Gekte

10/08/2015

Enorme vrachtwagen al vroeg door de poort.

Kickboksgala voorbereiden.

Terwijl ik persoonlijk vandaag lekker heb uitgeslapen tot half negen besluiten Wim, Stefanie, Ivan en Bjorn om 7 uur 's ochtends al op te staan. De koeien worden vandaag dan ook erg vroeg gedaan in plaats van erg laat. Ivan kan niet wachten tot het 17 oktober is want dan komen ze betonplaten leggen voor de stal. dan zijn ze eindelijk van die vreselijke modderpoel af.

De reden waarom ze vandaag zo vroeg zijn zal waarschijnlijk alles te maken hebben met het kickboksgala. Vandaag beginnen ze namelijk al met de opbouw van een enorme tent. Om 8 uur komt er al zwaar geschut door de poort rijden waarmee onze vermoedens worden bevestigd. Kijk vooral even naar foto 1, foto 2 en foto 4 en vraag jezelf af wie dat allemaal gaat betalen. :-) En waarom de hele akker 'van Chris' nu opeens is platgewalst...

Enfin, dit kickboksgala gaat duidelijk een heel groot televisie dingetje worden. Maar ook voor de livestreamers zal het ongetwijfeld sensationele beelden opleveren mits er geen streamlocks komen. Zaterdag 10 oktober mogen we allemaal gaan toekijken en juichen voor Ivan of Bas. Voor wie ben jij eigenlijk?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.