Enge toestanden in de loods. ~ Utopia Gekte

10/30/2015

Enge toestanden in de loods.

Halloween Party.

Naarmate je langer in Utopia zit als bewoner ga je steeds meer missen in het leven daarbuiten. In het leven van je familie, je vrienden én niet te vergeten je huisdieren. Wanneer Gina samen met Stefanie op de schommelstoel zit buiten komt dat weer naar voren. Gina beseft zich dat ze de verjaardag van haar hondjes moet missen. Haar hondjes zijn in feite haar kinderen. Ook de bevalling van een goede vriendin gaat compleet aan haar voorbij. Ze mist eigenlijk alles en iedereen. Desondanks is ze nog lang niet van plan om naar huis te gaan. Ze zou het best gaaf vinden om de langstzittende vrouwelijke bewoonster van Utopia te worden. En hoewel ze net nog alles en iedereen mistte laat ze net weten alleen moeite te hebben met het feit dat ze haar vader niet ziet.

Terwijl Wim rond half zes de eerste zelfgemaakte pizza van Armanda in zijn maag stampt komen er wat hondjes het terrein op wandelen. Aangelijnd, gelukkig. En begeleid door een vrouwelijke bezoeker. Het zijn Bed & Breakfast gasten en de hondjes worden in het cordwood huis gestopt. De gasten schuiven gezellig aan bij de bewoners in de loods. Tussendoor zien we steeds meer Halloween toestanden in de loods. Zo dragen een aantal bewoners gekleurde lenzen. Ook zien we steeds meer bewoners een Halloween kostuum aantrekken. Zelfs Cees doet vrolijk mee en draagt een clownsmasker op zijn hoofd. Dit gaat overigens niet zonder gemopper. Zo is het masker volgens Cees hartstikke heet en stinkt het ook ontzettend erg.

Ook Nicole ervaart problemen. Ze is behoorlijk aan het balen omdat haar lenzen niet zijn bezorgd en ook heeft ze niet het pak dat ze wilde hebben. Morgen van 19:30 tot 23:00 is er een Halloween party in Utopia. Kaarten zijn nog altijd te koop via de webwinkel van de bewoners. Vorig jaar kwam er op 3 november een zombie menigte naar Utopia toe. Nicoline had dat destijds geregeld en joeg alle bewoners de stuipen op het lijf. Stoere tattoo chick Laura stormde zelfs samen met Charlotte en Vanessa het muurtje bij de toiletten op. Helaas is het filmpje niet meer beschikbaar omdat Talpa die allang offline heeft laten halen wegens auteursrechten en dergelijke. Of ze die toestand van vorig jaar gaan overtreffen...? Dat moeten we nog even afwachten! Nicole krijgt in ieder geval haar eigen dure lenzen morgen alsnog binnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.