Een speciale dag voor Gabriëlle en Cees weet op wie hij gaat stemmen ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Een speciale dag voor Gabriëlle en Cees weet op wie hij gaat stemmen

Rob heeft geruchten gehoord

Cees heeft net een lang gesprek met Benjamin gehad als Benjamin weg loopt en Bas naast hem komt zitten. ''Hoe gaat het?'', vraagt Bas nieuwsgierig. ''Goed hoor'', laat Cees weten. Bas vraagt of Cees op de bank denkt te komen. Wat Cees inderdaad denkt. ''Wat ga je zelf doen?'', vraagt Bas vervolgens. Cees wil nu twee stemmen aan Rolf gaan geven en één stem aan Gina. Net zoals Benjamin doet. Na dat korte gesprekje loopt Cees naar Ivan toe die zich net om staat te kleden in de slaapkamer. Cees komt hem melden dat Ivan geen stemmen van hem gaat krijgen. Sinds Ivan om hulp vroeg heeft Cees Ivan alleen nog maar positief gezien, niet meer kwaad en dat doet hij goed. ''Ik zou zeggen hou dat vol, dat levert je heel veel op denk ik'', aldus Cees.

Na dat tweede korte gesprekje gaat Cees Benjamin helpen met aardappels schillen. ''Wie denk jij dat er in komen?'', vraagt Benjamin even later aan Rob. Rob zegt geruchten gehoord te hebben dat het twee dames zullen zijn, maar meer weet hij ook niet. Stefanie zien we buiten op het rokersbankje en laat weten nu al weer twee stemmen aan Gina te willen geven in plaats van één stem. Ze zou nog gaan praten met Rob, Mark en Gina maar elke keer komt er wel weer iets tussen. Zoals je ziet zijn de Utopianen er dus nog lang niet allemaal uit en wordt het morgen nog spannend wie er nou echt op de bank gaan komen.

Gelukkig is er vandaag ook nog leuk nieuws te melden. Gabriëlle is binnenkort jarig en ze heeft het er al een jaar over. Nicole wil dus dat Gabriëlle die dag een extra speciale dag heeft. Nicole heeft wat mensen bij elkaar geroepen en vertelt wat haar plan is. Nicole heeft het over een catering met Marokkaanse hapjes, traditionele Marokkaanse thee, pasteitjes, kip en een shisha lounge. Ook zorgen die mensen voor de aankleding zodat het echt een oosterse middag word. Voor Gabriëlle's verjaardag mogen ze sowieso 100 euro uitgeven, maar Nicole weet niet hoeveel het precies zal gaan kosten. Misschien dat ze dus van iedereen iets extra's moet hebben. Vijf of tien euro extra per persoon. Nicole vraagt of de anderen het er mee eens zijn zodat ze het kan gaan regelen. Rowena's zegen heeft ze en Naomi vind het ook heel leuk. Ook alle anderen die er bij staan zijn het er mee eens. Nicole kan dit dus gaan regelen voor Gabriëlle.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.