Een slangenkuil. Benjamin zit er niet op te wachten ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Een slangenkuil. Benjamin zit er niet op te wachten

Bij Stefanie gingen de alarmbellen rinkelen

Er komt vandaag maar geen einde aan de gesprekken over de komende nominaties. Opeens komen we namelijk weer terecht in een gesprek tussen Benjamin, Stefanie en Bas. Benjamin is inmiddels ook op de hoogte van Mark's stemmen voor Stefanie zodat Gina veilig is. Hij noemt het een slangenkuil. Hij zit hier ook helemaal niet op te wachten. Benjamin vind het ook heel moeilijk. Hij heeft heel erg zitten twijfelen. Hij wil sowieso twee stemmen aan Rolf geven. Benjamin wilde eigenlijk vol gaan maar twijfelt ook om een stem aan Gina te geven. ''Stel ze gaan helemaal niet op jou dan heb jij drie stemmen aan haar gegeven omdat je paranoia bent'', laat Bas aan Stefanie weten. ''Om mijn eigen hachje te redden, nou dan is dat maar zo'', vind Stefanie. Benjamin denkt nu twee stemmen aan Rolf te gaan geven en 1 aan Gina. ''Als ik dan vraag of Mark een man van zijn woord is dan reageert ze er niet eens op. Dan gaan bij mij de alarmbellen rinkelen'', laat Stefanie weten. ''Dat is voor mij 1+1=2. Ze is in één keer 180 graden gedraaid''. Volgens Bas zal dat na de stemming wel weer terug draaien en daar heeft hij geen zin in. Misschien kan hij met Gina gaan praten en zeggen dat hij er drie op Stefanie doet. Misschien dat Gina dan wel zegt ''ik doe er ook drie op Stefanie''. Dan weten ze tenminste wat Gina gaat doen. 

''Dit is toch ongelofelijk'', laat Benjamin weten. Benjamin is in ieder geval blij dat het al vrijdag is ''Ellende. Kut stemmen''. Bas is blij dat het zich zo afspeelt, hij maakte zich namelijk zorgen om zelf op de bank te komen. En Stefanie is vooral blij dat ze het weet. Het valt Benjamin wel opeens op dat Gina en Mark 's avonds laat bij de groep blijven zitten. Of er opeens veel meer bij zijn. ''Dan flikker je twee liter Dreft in het zwembad. Ik vind het een beetje raar hoor''. Bas probeert het positief te bekijken en laat weten dat het maar één week is in de twee mooie maanden die je hier beleefd. ''Zouden die biggetjes er ook mee te maken hebben?'', vraagt Benjamin. Bas denkt het wel. Stefanie laat weten het vooral frappant te vinden dat ze twee biggetjes nemen en ze zelf niet mee naar huis willen nemen. Stefanie krijgt ze nu. Als Stefanie dus naar huis gaat gaan de biggetjes met haar mee. Stefanie is ook van plan om te gaan zeggen dat de ezel nog maar even moet wachten. Voor de pony is gestemd, de hond is ook over nagedacht en besproken en Ivan neemt de hond uiteindelijk zelf mee naar huis. De biggetjes komen morgen maar is totaal niet overlegt. Bas vind het ook achterlijk en dom dat ze niet over het leven na Utopia hebben nagedacht en ze maar gewoon aangeschaft hebben.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.