Laura heeft een schommelsessie met Gina ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Laura heeft een schommelsessie met Gina

Rust in Utopia

De laatste paar dagen hebben we weer goed kunnen merken dat de rust in Utopia weer is terug gekeerd. Tijdens de stemming periode waren alle bewoners erg druk en werden er veel gesprekken gevoerd. Terwijl er nu soms dagen zijn dat er bijna niks gebeurd waar we over kunnen schrijven. Er gebeuren natuurlijk wel dingen, maar dat zijn voornamelijk kleine bezigheden wat we wel kunnen vermelden, maar waar we niet verder op in kunnen gaan, zo was Mark vanochtend aan het trainen in de gym. Waren Rob en Wim deze middag stenen aan het leggen en kwamen er mensen langs voor een markt afspraak. Hier hebben we wel over geschreven in een andere blog. Deze mensen van Toko2drive hebben hun bus natuurlijk bij zich en na de afspraak is er voor de bewoners dan ook de mogelijkheid om wat lekkere snacks te proeven en daar maken de bewoners dan natuurlijk ook goed gebruik van. 

Gina is deze middag om kwart over twee armbandjes aan het maken als er een dame het terrein op komt lopen. Het is Laura en Laura schijnt een grote fan van Gina te zijn. Ze komt dan ook voor Gina, maar niet om haar haren te laten knippen in de kapsalon, of voor de kledingcollectie. Maar voor een heuse schommelsessie met haar favoriete Utopiaan. Wij waren eerlijk gezegd al weer vergeten dat deze mogelijkheid er was, maar Laura gelukkig niet. Gina stapt meteen bij de kraaltjes vandaan om Laura te begroeten en haar iets te drinken aan te bieden. Daarna gaan ze samen richting de schommelbank om te gaan kletsen. Laura laat weten de kleding collectie van Gina heel stoer te vinden en vraagt Gina het hemd van het lijf. Zo vraagt ze onder andere hoe het met de liefde gaat en hoe lang ze al kapster is. Als ze bij de schommelbank aankomen merken ze dat deze nat is. Ze besluiten dus in de wellness te gaan zitten. Dat is een stukje droger. Gina vertelt ondertussen dat ze nu acht en een half jaar kapster is. Meer kunnen wij niet volgen van het gesprek omdat er over word geschakeld naar Stefanie en Bas die aan het tennissen zijn. Voor Laura en Gina belooft het in ieder geval een gezellige middag te worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.