Een razendsnelle blik! ~ Utopia Gekte

10/20/2015

Een razendsnelle blik!

Sorry, sorry, sorry!

Goedemorgen (Ja dat kan ik nog net zeggen om half twaalf 's ochtends) op deze mooie (kijkt even welke dag het vandaag is) dinsdagmorgen! Mijn diepe welgemeende excuses voor dit asociaal late eerste bericht van de dag. Lijfstraffen mogen eenmalig weer worden ingevoerd vandaag om mij een lesje te leren. En nu snellllll doorrrrr naar wat er allemaal is gebeurd deze ochtend in het paradijsje op Aarde.

Gelukkig nog niet zo heel veel, dus dat scheelt een hoop inhaalwerk. Tijd dus voor een razendsnelle blik op alles wat er eerder deze ochtend gebeurde. Om te beginnen hebben Ivan en Stefanie samen de diertjes weer verzorgd. Het eerstvolgende abnormale wat we vervolgens te zien kregen is Armanda in een pakje van The Flintstones. Het pakje van Wilma, denk ik. Het is al weet ik veel hoe lang geleden dat ik dat programma voor het laatst gezien heb, maar het blijft herkenbaar. De reden van deze bijzondere vertoning? Een statement over iets met dieren. Helaas weet ik niet precies welk statement, maar het kan niet over iets anders gaan dan dieren dacht ik zo.

Wim en Naomi hebben vanochtend vroeg hun post weer gekregen. Naomi mag wel wat minder tututututt doen van haar moeder, maar heeft verder alleen maar complimenten voor de fotografe. Even begint ze emotioneel te worden wanneer ze leest dat haar zusje moest huilen tijdens het kickboksgala. Best lief. Ook Wim is natuurlijk door het dolle heen met zijn post, het blijft altijd een leuk en spannend moment, ook al chatten ze de hele dag en nacht via Facebook messenger met elkaar. (grapje)

Dan hebben we ook nog een centraal gehad en het is altijd fijn om dat te missen. Dat scheelt zoveel typ werk en hoofdpijn, heerlijk. :-) Maar voor jou doen we natuurlijk alles, dus hier alsnog een samenvatting van de belangrijkste punten:

Als eerste wordt duidelijk waarom Armanda dat gekke pakje draagt. Geen bont meer dragen! Ook Benjamin is bezig met maatschappelijke problemen en dingen, bijvoorbeeld voor ouderen. En de vluchtelingen worden ook niet vergeten. Rondom Utopia worden vele vluchtelingen geplaatst en Ivan wil iets voor ze gaan betekenen. Wat precies moeten we nog even afwachten. Verder komt er steeds meer geld bij elkaar voor een elitair kasteeltuintje in Utopia. Kinderen, vluchtelingen en mensen met een uitkering mogen dat geloof ik gaan bouwen onder het mom van maatschappelijk nut. Er is/was nog zo'n 1000 euro extra voor nodig en dat lijkt rond te zijn nu dankzij alle bewoners. Verder zijn er alleen maar promotionele praatjes gehouden over bijvoorbeeld de markt en de tatoeages. Kaartjes en dergelijke zijn allemaal te koop in de webshop van de Utopia bewoners.

Hopelijk maakt deze samenvatting van de ochtend het leed van dat je ons zo lang hebt moeten missen een beetje goed. En we zien je zo vast weer terug in een nieuw bericht vol Utopia Gekte! Yabadabadoooo!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.