Een oproep van Naomi aan de bewoners. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Een oproep van Naomi aan de bewoners.

Samen brunchen.

Een van de dochters van Cees is vandaag maar liefst 19 jaar geworden. Hoog tijd dus om met de hele groep een verjaardagsliedje te gaan zingen. Want ook dat is Utopia: Gezamenlijk zingen voor de jarige joppen van iedereen. Vroeger deden ze dit heel uitgebreid, maar tegenwoordig zingen ze in een razend tempo omdat het nogal vaak gebeurd. Na het zingen neemt Naomi het woord over. Ze roept iedereen op om na het eten een ruige outfit uit te kiezen en aan te trekken. Er moeten namelijk weer foto's gemaakt worden. Leren jacks, stoere kleding en ga zo maar door. Dat moet het thema worden van de fotoshoot. Waarvoor precies is ons even ontgaan, maar daar komen we later vandaag vast nog wel achter.

Na het zingen en deze huishoudelijke mededeling gaat iedereen verder met de brunch. De hele groep zit gezellig aan de tafels aan het eind van deze ochtend. Om het groepsgevoel een beetje te verhogen brunchen ze namelijk met elkaar. Ondanks alle persoonlijke veto's die momenteel gaande zijn tussen verschillende inwoners is de sfeer nu best gezellig te noemen. In een Utopia hoor je dat soort dingen natuurlijk even aan de kant te kunnen zetten voor het grotere plaatje. Het gesprek aan tafel? Anorexia en obesitas. Niet het meest gezellige onderwerp, maar het is niet anders. Volgens Nicole word anorexia gezien als een ziekte en obesitas als een levensstijl. Ook trombose komt voorbij. Volgens Nicole is de kans op trombose 40% hoger wanneer je de pil slikt. Een ander gesprek aan tafel gaat door Bas over plantages en soja.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.