Een mail met röntgen foto van de kip met de gebroken poot ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Een mail met röntgen foto van de kip met de gebroken poot

Komt de kip er weer bovenop?

De middag in Utopia is over het algemeen rustig verlopen. Naomi zagen we begin van de middag vlak na het centraal met Pony Sascha wandelen. Als ze de pony weer terug in de wei wil zetten beukt Klaver tegen Naomi aan om uit de wei te ontsnappen. Ivan en Benjamin zien het gebeuren en rennen er snel naar toe om te helpen. Klaver lijkt er eerst even een spelletje van te maken maar staat toch al snel weer terug in de wei. Later op de middag belt Ivan met een choreograaf om danslessen te regelen. Hij wil Bas uit gaan dagen voor een dans battle. Ook lijkt het er op dat Nicole weer een tattoo klant heeft gehad. Allemaal goed bezig dus. Ook Bas zijn probleem is inmiddels opgelost. Hij stond 200 euro in de min maar is uiteindelijk geholpen door Mark, Nicole en Cees. Mark heeft 100 euro betaalt. Nicole 25 euro en Cees legde de laatste 75 euro bij. Ook werd er om vier uur nog snel een nieuwe groepsfoto gemaakt voor de ansichtkaarten. Rolf is natuurlijk naar huis en Armanda is daarvoor in de plaats gekomen. Hoog tijd dus voor een nieuwe groepsfoto.

Verder is er deze middag ook al een mail binnengekomen over de kip met het gebroken pootje die gister uit Utopia opgehaald werd. Er is een röntgenfoto gemaakt waarop inderdaad te zien is dat het pootje gebroken is. Het slechte nieuws is dat het pootje niet geopereerd kan worden, maar het goede nieuws is dat ze er alsnog iets aan kunnen proberen te doen. Het pootje is nu gespalkt en de kip zit nu veilig en warm in de huiskamer bij de dame die de kip gisteren op is komen halen. De kip heeft zelfs een gekookt eitje van de andere legkippen te eten gekregen en zijn pootje moet nu aan gaan sterken en ze moeten opletten dat het pootje niet rood word. Ook is er nog goed nieuws over de betaalde 150 euro. Dit bedrag kunnen ze terug vragen bij de belasting omdat ze het gegeven hebben aan een stichting met een anbi(?) status. Bij de mail zitten ook twee bijlages. De röntgen foto waarop de breuk te zien is en een foto van de kip met het gespalkte pootje. Hopelijk is de kip weer snel de oude.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.