Een helse sfeer in Utopia. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Een helse sfeer in Utopia.

Inkt prikken.

De middag suddert door en zo ook de behoefte/opdracht om verder te speculeren over de nominaties. Iedereen praat met iedereen, het is één grote slangenkuil sinds gisteren vol met roddels, chantage, manipulatie en ga zo nog maar even door. Of de nominaties halen het slechtste naar boven in de pioniers van de toekomst óf de regie geeft ze de opdracht om zich te gedragen als kleine kinderen die klasgenoten moeten kiezen voor hun team tijdens het sporten. Het kan allebei, of een combinatie zijn. Hoe dan ook, de sfeer is alles behalve goed door alle gesprekken die de aankomende nominaties veroorzaken.

Wat ook niet helemaal goed gaat is de tatoeage die Nicole aan het zetten is bij een klant. Ze was de afspraak bij voorbaat al vergeten, maar inmiddels zit de tatoeage er wel op. Het is een hartje met de letter Q. De letter Q is een heel klein beetje fout gegaan, maar ach. Het valt niet zo erg op en de klant is blij. Nicole krijgt de randjes niet strak en de regie gooit er maar een streamlock doorheen om verder leed te besparen. Het jonge meisje vraagt zich af of Nicole wel de papieren heeft om dit te mogen doen. Volgens Nicole heeft ze geen papieren nodig en gaat ze, zodra ze uit Utopia is, na 2 weken aan de slag bij een tatoeëerder. Verder is Nicole bezig met een nieuw powerstation, want haar tatoeëer apparaat doet een beetje raar. ''Hier is het net alsof de inkt uitloopt, maar dat is niet zo,'' weet Nicole te melden. De tatoeage zit er in ieder geval op en nu is het de beurt aan de ander. Hij neemt ook een hartje, maar ditmaal met de letter K.


Ook over potentiële Utopia bewoner Veronique is nog iets nieuws te melden. Een gebruiker van Fok! weet te melden dat zij helemaal geen dansdocent is, zoals te lezen is op UtopiaTV, maar 'slechts' een assistent van de dansdocenten. Zo staat het ook op de website van de dansschool waar zij werkt. (Zie foto 3) Een andere gebruiker is opgevallen dat Veronique inmiddels geen vrienden meer is op Facebook met Naomi en haar zusje. Verder neemt Gabriëlle Ivan even apart voor een goed gesprek over de helse sfeer in Utopia. Daarover zo meer in een nieuw bericht op Utopia Gekte. Hopelijk tot zo! :)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.