Een fotoshoot met een kussengevecht en veel donsveertjes ~ Utopia Gekte

10/23/2015

Een fotoshoot met een kussengevecht en veel donsveertjes

Armanda doet niet mee

We schreven net al over de covershoot voor de Veronica Magazine, maar naast die eerste twee scene's moesten er nog meer foto's gemaakt worden. Nadat de dames zich omgekleed hebben mogen ze met zijn allen op en voor een bed komen zitten. Ze hebben dit keer meer kleding aan dan bij de eerste shoot en dat zal voor een aantal dames een stuk fijner zijn aangezien ze zich wat ongemakkelijk voelden in het ondergoed dat ze hiervoor aanhadden. Bij deze scène worden er natuurlijk ook weer wat aanpassingen en veranderingetjes gedaan. Zo moeten de dames iets verder naar voren komen, worden de haren weer netjes in model gebracht en houd Gina voor de scène een bak met popcorn vast. Een lange tijd komen de dames niet meer in beeld en kunnen we het niet meer volgen.

Zodra we weer beeld hebben zitten de dames nog steeds op bed alleen hebben ze nu heel veel donsveertjes in hun haren, op hun gezicht, op hun lichaam, hun kleding, op de grond naast zich, een hele troep. Ze moeten een kussengevecht houden/net doen alsof ze een kussengevecht houden en ondertussen poseren en zorgen dat ze goed op de foto komen te staan. Ook de visagie dames gooien de veertjes vanaf de zijkant de lucht in zodat er genoeg veertjes op de foto te zien zijn. Zodra we de toeschouwers in beeld krijgen merken we op dat Armanda niet mee doet aan deze scène. Wij denken vanwege de vele donsveertjes. Dat gaat natuurlijk tegen haar principes in. Ze is veganistisch en probeert een boodschap over te brengen. Waarschijnlijk was dit dan ook de scéne waar ze het eerder al over had toen ze aangaf ergens moeite mee te hebben. Blijkbaar heeft ze geluisterd naar het advies van Bjorn om te doen waar ze zich fijn bij voelt en vooral niet te doen waar ze zich ongemakkelijk bij voelt.

Als ze klaar zijn met het kussengevecht moeten de dames op bed gaan liggen met de gezichten richting de fotograaf. Tijd voor een volgende scène. Als ook dit gebeurd is zijn ze klaar en is het tijd voor gekkigheid. De mannen mogen erbij. En dat hoeft de fotograaf nog maar te zeggen of de heren komen al aan rennen om er bovenop te springen/klimmen. ''Auw auw auw'', horen we wat dames roepen die onderop liggen. Als ook deze foto gemaakt is is het tijd voor een normale groepsfoto. Ook Armanda en Bas komen er bij op de foto alleen heeft Armanda dit keer haar speciale holbewoners pakje aangetrokken en staat ze samen met Bas aan de zijkant. Tijd om nog even een statement te maken.

Meer screenshots van de hele shoot zijn weer te vinden op onze Facebook pagina en in onze Facebook groep.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.