Een flut organisatie, veel klachten en ''vernieling'' in Utopia ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Een flut organisatie, veel klachten en ''vernieling'' in Utopia

Een aanfluiting

Ivan, Cees en Mark praten deze avond nog even na over het bierfestival, maar niet in positieve zin. Volgens het verhaal op de webshop zou er live muziek zijn, een varken aan het spit, een barbecue, en Utopia glazen, maar al die dingen waren er niet. Volgens Cees had de muziek gisteren plotseling afgezegd, maar volgens Mark was het vrijdag al afgezegd. Hoe dan ook, op de webshop was het niet aangepast. Ook de ''unieke Utopia glazen'' waren er niet. De barbecue zou aan staan, maar dat was dus ook niet zo. ''Eigenlijk was er alleen bierbrouwerij, dat was het enigste dat er was'', laat Ivan weten. ''Vandaar dat ze allemaal naar mij kwamen'', merkt Mark op die nog even benadrukt dat de Luifel wel open was. Volgens Ivan was het echt een flut organisatie. ''Een aanfluiting'', vult Mark aan. Cees laat weten dat mensen wel blij weg zijn gegaan en hij gelooft nog steeds in het organiseren van een meet en greet. Volgens hem zou daar wel interesse en animo voor zijn.

Ivan denkt er duidelijk anders over. Er schijnen vandaag genoeg klachten binnen gekomen te zijn van mensen die voor een gezellige dag kwamen. Eerder liet Ivan ook al weten dat er waarschijnlijk vrijwel niks verdiend is en dat een aantal bewoners zelf ook gewoon biertjes hebben gekocht en dat ze dus hun eigen omzet hebben opgezopen. Om tien voor acht zien we Naomi en Stefanie bij de koeien om deze te verzorgen en nog geen tien minuten later zien we Mark blikjes drank halen uit de baas Beach. Ivan is ondertussen nog steeds geïrriteerd, maar niet meer alleen vanwege de organisatie van het bierfestival. Er is namelijk een blonde bezoekster geweest die op de muren boven bijna elk bed een boodschap heeft geschreven. Stefanie vertelde dit net ook al aan Naomi toen ze op weg waren naar de stal. Stefanie zelf vind het wel grappig en leuk. Zij schijnt er ook bij te zijn geweest en heeft het blijkbaar goedgekeurd. Anderen vinden het stukken minder leuk. Naomi vind het ook niet kunnen dat iemand van buitenaf iets onder komt kliederen in Utopia. Zelfs het woord vernieling horen we voorbij komen. Ivan is er boos over, Rolf vind het niet kunnen en Nicole zegt dat ze alles over kunnen gaan schilderen. Ze proberen Utopia net netjes te maken en te houden en dan gebeurd dit.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.