Een dilemma met een halfdode kip. ~ Utopia Gekte

10/13/2015

Een dilemma met een halfdode kip.

Bas vraagt Armanda om raad.

Er ligt een kip in de kas die halfdood is. Al sinds gisteravond. En nog altijd is het arme kipje niet uit zijn lijden verlost. Bas tuurde er deze ochtend al weer een tijdje naar en loopt terug naar de loods. Daar knuffelt hij Armanda, die naar eigen zeggen haar beste nacht tot nu toe heeft gehad. ''Ik heb nog wel een leuk puntje voor jou. Een kip heeft iets met zijn pootje. Dus die heb ik nu euhh.. Als we die in het kippenhok laten, wordt die gepikt door de andere. Dus die ligt in de kas. Zou jij hem bij de kippen laten of zou jij hem afmaken? De derde keuze is om hem dus.. Euhhh.. Als we hem laten rondlopen is het helemaal een makkelijke prooi voor een roofvogel'', aldus Bas.

Armanda stelt een opvang voor, maar Bas kijkt twijfelachtig. ''Je weet niet of die nu pijn heeft'', laat Bas weten. Hij denkt dat de kip het best bij de kwartels kan blijven omdat die veel kleiner zijn. Hij hoopt dat zij de kip niet gaan pikken.

Wat ze nou uiteindelijk met de kip gaan doen weten we nog niet. Armanda toont weinig interesse en loopt steeds weg of begint over een of andere vegetarische leeuw te praten met een lammetje als beste vriend. We zien Bas samen met Stefanie naar buiten lopen, maar de regie schakelt weer over naar andere dingen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.