Dronken Gina misdraagt zich waar gasten bij zijn ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Dronken Gina misdraagt zich waar gasten bij zijn

Lekker schreeuwen

De afgelopen avond was coverband Kink in Utopia om de bewoners en bezoekers een geweldige avond te bezorgen. Helaas wordt er op zo'n avond als deze ook veel gedronken en dan niet alleen door de bezoekers. Direct nadat Bjorn het bedankwoord heeft gedaan en van het podium afstapt klimt Gina op het podium om het een en ander rond te schreeuwen en keihard vals te zingen. Gelukkig trekt vrijwel niemand zich er op dat moment wat van aan en zien we alleen Nicole naar het podium lopen om Gina er vanaf te trekken en te zeggen dat ze rustig moet doen. Gina geeft zelf aan dronken te zijn, maar dat is ook aan alles te merken. Ze doet raar, luidruchtig en staat volop aandacht te vragen van Ivan waar de gasten nog bij zijn. Ook als een dame ansichtkaarten komt kopen verkoopt Gina de ansichtkaarten op een nogal vreemde manier. Het is meer opdringen dan aanbieden. Cees heeft het door en staat toe te kijken. Dit zal dus vast nog wel besproken worden na afloop. 

Gina staat bij Ivan te slijmen en te plakken. Ze hangt constant om zijn nek terwijl Ivan nog met bezoekers aan het praten is, afscheid van ze probeert te nemen en nog wat merchandise probeert te verkopen. Gina vertelt Ivan dat het haar tweede broer is en dat ze dat nog nooit met iemand heeft gehad. Ook vind ze het jammer dat Ivan haar niet genoemd heeft of pas laat genoemd heeft in de Glossy tijdens zijn interview. Ivan staat bij Gina namelijk heel hoog. ''Ik hou van jou. Je bent echt belangrijk voor mij. Je steun. Dat je in me gelooft''. Het is verrassend dat Ivan gewoon leuk en vriendelijk tegen Gina blijft en haar niet aanspreekt op haar gedrag en haar vertelt dat ze zich wel wat beter mag gedragen waar de gasten nog bij zijn. Als een bezoeker Ivan komt vertellen dat hij weg gaat begint Gina tegen de bezoeker te schreeuwen. ''Tien seconden, je verpest het, tien seconden''. Vervolgens gaat ze verder met het gesprek dat ze met Ivan aan het voeren was. ''Ik hou van je''. Als ze klaar is komt de bezoeker pas aan de beurt om Ivan gedag te zeggen. De man mompelt iets over dat Gina het vanavond vast ''heel gezellig'' gaat hebben met Mark. ''Wat the fuck zeg jij'', roept Gina terwijl ze achter hem aan loopt.

En denk je dat het alleen hier bij blijft dan heb je het mis. Het gaat met Gina namelijk van kwaad tot erger. Zo valt ze even later ook de gasten lastig en bedelt ze bij hun om geld. Dit is allemaal te lezen in onze volgende blog op Utopia Gekte. Klik hier om naar de volgende blog te gaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.