''Die komt zichzelf nog wel hardcore tegen'' ~ Utopia Gekte

10/08/2015

''Die komt zichzelf nog wel hardcore tegen''

Rob is er nog niet uit, Renske of toch Armanda.

Rob en Stefanie zien we deze middag om tien over half vijf samen bij Le Luifel. Het gesprek gaat over de twee nieuwkomers. Stefanie laat weten dat Renske nu al zo'n twee uur op de bank zit. Maar volgens Rob is Renske wel een huiselijk typ die schoon gaat maken. Vandaag heeft ze ook al geholpen bij het friet snijden en heeft ze ook de toiletten al schoongemaakt. Stefanie vind dat ze dat soort types nu wel genoeg hebben, maar Rob denkt dat Armanda juist snel tegen de lamp aanloopt als ze alleen voor ''dit doel'' naar Utopia komt. Stefanie denkt dat dat niet zo is. Stefanie denkt dat Armanda zich wel voor meerdere stichtingen in wil gaan zetten en voor Benjamin zou het een hele goede zijn. Volgens Stefanie zijn die twee hele dagen samen. Rob moet nog met Armanda gaan praten. Hij heeft de kans daar nog niet voor gehad. Volgens Rob is Renske meer van het beetpakken, dat is wat Rob nu ziet. Een soort van bewijsdrang denkt Stefanie. Rob denkt ook niet dat Renske iemand is die de hele dag uit haar neus vreet. 

Maar daar tegenover hebben ze een Armanda die laat zien waar ze voor staat. Ze is er de hele dag mee bezig en heeft al een mailtje gehad laat Stefanie weten. Rob zou wel willen weten hoe Armanda is als ze sacherijnig is. ''Die komt zichzelf nog wel hardcore tegen'', denkt Rob. Stefanie vind Armanda lief over komen, maar Rob denkt dat ze ook wel pittig is. Maar dat is Renske ook en die heeft iets meer levenservaring volgens Rob. Rob zijn gevoel zegt dat Renske het iets meer verdiend, maar voor de groep is het goed om een compleet ander persoon er in te hebben. Rob is wel blij dat ze de vorige keer niet voor Roelie hebben gekozen. Die zou alleen maar bier zuipen. Al vind Rob dat ook wel weer gezellig. Rob wil vooral weten wat Armanda nog meer in huis heeft naast het veganistische gebeuren. Niet veel later komt Mark er ook bij staan. Weer laat hij weten dat als Gina er uit gaat hij ook weg gaat. ''Zijn wij niet leuk genoeg'', vraagt Stefanie. ''Natuurlijk wel, maar...''. Stefanie onderbreekt hem. ''En wat als het buiten niet word zoals je wilt''. Daar heeft Mark nog niet echt een antwoord op. Ook is Stefanie benieuwd wat Mark van de twee nieuwkomers vind. Mark kan met beide nieuwkomers wel goed opschieten. Mark heeft nog geen voorkeur op dit moment staan ze beiden gelijk. Mark ziet het zondag wel en zal er tot die tijd niet echt over praten.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.