De weddenschap gaat niet door. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

De weddenschap gaat niet door.

Nicole is pissig.

Aan het einde van het lange bijzondere centraal, dat zeer de moeite waard is om te lezen, is de weddenschap van Ivan en Bas ter sprake gekomen. Daarbij liet Bas weten dat de hele weddenschap niet meer door gaat. Hij zou dit met Ivan hebben besproken en ze zijn er op terug gekomen. De heren krijge vervolgens de wind van voren van Naomi en Gabriëlle. Vooral Gabriëlle is erg hard in haar bewoordingen: ''Fucking pussy's zijn jullie''! Bas kan er zelf wel om lachen en legt zich er bij neer dat hij en Ivan 'pussy's' zouden zijn.

Nicole is ondertussen boos op Ivan in de keuken omdat hij van die domme weddenschappen begint. Ook nu krijgen we het woordje 'f*cking' weer om de haverklap te horen. Niet veel later zijn de bewoners in een hysterische bui waarbij Ivan Gabriëlle een aantal keren op de grond gooit. ''Bij mij durf je dat niet hé?! Zeg dan, bij mij durf je dat niet'', schreeuwt Naomi door de loods. Zij is niet veel later in een theedoekenruzie beland met Gabriëlle.

Buiten in het weiland zijn Stefanie en Gina al een tijdje bezig met het zwembad. Ivan loopt naar de dames toe om te vragen wat de verrassing is, maar Stefanie weigert het te vertellen. Ze zijn in ieder geval bezig met de tuinslang en het poetsen van de rand van het zwembad.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.