De opening van het kickboksgala en de eerste wedstrijd ~ Utopia Gekte

10/10/2015

De opening van het kickboksgala en de eerste wedstrijd

Fitz opent het gala

Om vier uur terwijl Naomi nog aan het opwarmen en aan het rekken en strekken is zien we op de andere stream dat het kickboksgala al van start is gegaan. Er wordt een showtje opgevoerd en nadat dat gebeurd is stapt Fitz de ring in om het woord te nemen. ''Welkom op het Rings gala georganiseerd door de Utopianen. De sfeer zit er al goed in''. Fitz legt uit dat dit gala ontstaan is dankzij de kleine Bas die de grote Ivan heeft uitgedaagd. Ook is het gala mede georganiseerd door Milko Lambregts van Rings. ''Zonder hem was dit zeker niet zo geweest''. Tijdens dit kickboksgala worden de K1 regels opgevolgd. Ook mogen ze niet clinchen. De Utopianen volgen ook de K1 regels maar mogen hun knieën niet gebruiken. Vervolgens noemt Fitz nog even alle sponsors op en roept daarna scheidsrechter Bob in de ring. Daarna is het tijd voor de eerste vechtpartij. 

Fitz roept de twee vechters de ring in. In de blauwe hoek Bjorn Overdijk en in de rode hoek Willem Koppens. Gina is tijdens deze eerste vechtpartij rondemiss en komt met het rondebordje door de ring gelopen. Zodra de eerste wedstrijd van start gegaan is word er meteen geclinched. Iets wat ze niet mochten doen en daarom komt de scheidsrechter er ook meteen tussen. Al snel is het tijd voor het eerste rustmomentje. De vechters krijgen nog snel wat tips voor wat beter kan en kunnen snel een slokje water drinken en wat bij komen. Zo'n momentje rust stelt eigenlijk helemaal niks voor want al meteen zien we Gina weer door de ring lopen met een bord met de tekst ''ronde 2'' en mogen de heren weer gaan vechten. Na drie rondes is geen van de twee heren echt neer gegaan, maar is er toch een winnaar uit de wedstrijd naar voren gekomen. De winnaar van de eerste wedstrijd is Bjorn hoogerdijk uit de blauwe hoek. Beide vechters krijgen een beker, alleen de ene beker is iets groter dan de andere.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.