De oorzaak voor het plan om tactisch te stemmen was een briefje op de markt ~ Utopia Gekte

10/03/2015

De oorzaak voor het plan om tactisch te stemmen was een briefje op de markt

''Veel met Gina meegemaakt, en niet in positieve zin''

Opeens zien we Mark en Rob samen in de lounge achter de loods. We hebben net het begin van het gesprek gemist, en missen net een naar ons idee interessante uitspraak van Mark. Mark lijkt namelijk te ontkennen. Maar we hebben niet de hele zin meegekregen en kunnen dat dus niet met zekerheid zeggen. Verder met de rest van het gesprek. Mark vertelt dat hij naar Stefanie toe is gelopen om een ''afspraak'' te maken. Stefanie zei toen ''ja, ik doe niet aan afspraken. Ik volg me gevoel''. Dan weet Mark genoeg. Rob wijst Mark er op dat ze Gina twee maanden niet gezien hebben. ''Opeens wordt ze wakker geschud omdat ze op de markt een briefje heeft ontvangen met daarop de tekst Rob en Stiff gaan op je stemmen''. En dat was blijkbaar nog niet eens waar want Rob wilde toen helemaal nog niet op Gina gaan stemmen. 

Gina is niet op de voorgrond geweest de afgelopen twee maanden. Vervolgens wordt ze wakker geschud en dan laat ze Mark opeens weer links liggen. Neemt ze afstand. ''Dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat'', laat Rob weten. ''Gina gaat opeens gezellig lopen doen. Dat valt op natuurlijk. Dat komt op mij over van ze doen een één tweetje en dan is Stiff de lul. Daar steek ik een stokje voor. Gina is maar met twee dingen bezig, zichzelf en jou. We hebben veel met Gina meegemaakt de afgelopen twee maanden en dan niet in positieve zin. En als er dan spelletjes gespeeld worden. Dat heeft mij over de streep getrokken'', legt Rob uit. En Rob snapt Mark aan de ene kant wel. Ze willen allebei hun vriendin sparen. 

Mark zegt een manier te hebben om allebei de meiden er niet op te laten komen, maar dat slaat Stefanie telkens af. En voor Mark is dit geen spel, maar simpelweg tactisch stemmen. Mark noemt Rob, Stefanie, zichzelf en Gina de magnificent four. Vier mensen die op elkaar kunnen bouwen. Volgens Rob is er een hoop veranderd en volgens hem is dat begonnen met dat briefje. ''Onwijs jammer want hoe Gina aan het begin was was heel sterk, leuk en grappig. Ze is ineens compleet omgeslagen. Of dat nou advies is geweest ik weet het niet, maar het valt op. Opeens anders''. Volgens Rob is Mark ook best wel veranderd. Eerst deed hij nog wel eens een dansje, maar dat heeft Rob de afgelopen tijd niet meer gezien. Mark is daar simpel in. Hij heeft er gewoon geen zin meer in. Mark wil werken en alles goed achter laten. Misschien dat hij volgend jaar door gaat, maar dat ligt er aan hoe en wat. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.