De nieuwkomers mogen in de B&B slapen, wel wat luxe vind Cees ~ Utopia Gekte

10/07/2015

De nieuwkomers mogen in de B&B slapen, wel wat luxe vind Cees

Cees vertelt over Utopia

Om kwart over vier laat Cees aan de nieuwkomers weten dat ze in het Cordwood en in de wellness kunnen slapen. Volgens Cees is dat alleen wel wat te luxe. Normaal hebben nieuwe bewoners dat ze rare uitdagingen krijgen. Ze moeten dus niet raar opkijken als er alsnog iets geks bedacht wordt, laat Cees weten. Cees vertelt dat hij in het begin op een schuimrubberen matras sliep. Hij had daar erg veel last van. Vervolgens is hij in de wellness gaan liggen, maar dat mocht niet. Cees moest mee doen aan het groepsproces. ''Welk groepsproces. Als ik mijn bed in ga slapen ze en als ik er uit ga slapen ze nog steeds''. Cees snapt het proces niet. ''Ja jullie hebben het luxe voor elkaar''. Cees begeleid de dames naar hun slaapplaats en vertelt dat er wel 1x in het bed geslapen is en dat het nog niet verschoont is. ''Daar zou ik niet zo moeilijk over doen'', laat Cees weten. Vervolgens laat Cees weten dat de gasten zelfs 's nachts van het terrein verwijderd zijn vanwege wangedrag. Ze hebben er dus niet eens echt in geslapen. Renske mag twee nachten in het Cordwood en Armanda mag in de wellness slapen. Na de eerste twee nachten zal Renske ook in de wellness gaan slapen omdat er in het Cordwood dan gasten komen logeren.

Vervolgens vraagt Armanda nieuwsgierig waarom Cees Utopia in gegaan is. Cees vertelt dat hij iets geks wilde doen. Even uit zijn comfort zone stappen. Laten zien dat je als je 60+ bent nog niet uitgerangeerd bent. Waar het buiten de poort wel op lijkt volgens hem. Cees vertelt ook waarom hij een stem van Rob heeft gekregen. Cees begint over het drankgebruik en waarom zou hij erbij moeten zijn bij drank en gesprekken waar hij niks mee heeft. Rob vind dus dat Cees de aansluiting met de groep mist. ''Hier binnen laten ze je al zien wat de verschillen zijn. En dan feitelijk je past niet in mijn Utopia''. Volgens Cees moet Utopia een afspiegeling van de maatschappij zijn, maar in Utopia zie je eigenlijk alleen maar jonge mensen. Tineke was voor Cees de laatste oudere en die is volgens Cees bijna gillend de poort uitgegaan. Cees snapt dat wel. Hij heeft het hier ook heel moeilijk. Cees ziet zichzelf als de papa die de rest overal op aanspreekt. ''En daar zijn ze niet van gediend''. Volgens Renske heeft Cees veel in zijn mars. Ze vind hem een hele slimme man. Cees vertelt dus nog maar even verder. Ook over Ivan die meestal zijn schoonmaak taak niet doet. Ivan doet volgens Cees wel heel veel andere dingen voor de samenleving. ''Hij is Utopia''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.