De nacht van Cees. ~ Utopia Gekte

10/13/2015

De nacht van Cees.

Melk weggooien

Bijna elke nacht is het wel raak in Utopia. De ene nacht is het de nacht van Gina en weer een andere nacht is het de nacht van Ivan of Mark. Of de nacht van meerdere bewoners samen. Hoe dan ook, vannacht was de nacht van Cees. Het is dan ook wel één van de saaiste nachten van de afgelopen dagen te noemen. We horen Cees namelijk ontelbare keren mopperen over de melk die hij weer weg heeft moeten gooien. We zijn de tel kwijt, maar bij Armanda horen we Cees voor het laatst en dan is het al kwart voor een 's nachts. ''Mensen hierbuiten zien ook dat ik melk weg sta te gooien, maar ondertussen doen we wel van alles voor het goede doel'', merkt hij terecht op. Ook gooide hij eerder al een half blikje Red Bull weg die waarschijnlijk van Gina zal zijn geweest. Wanneer Cees iets wil vertellen over de 'meneer met de Noorse naam' (Bjorn) volgt er een streamlock. Beetje jammer weer regie.

Uiteindelijk houden we alleen nog maar laptopstreams over en is de levendige dag weer voorbij. Bjorn gaat naar bed en Ivan blijft wel nog achter de laptop zitten. Al met al niks bijzonders te zien geweest de afgelopen nacht. Behalve Gabriëlle die we zelfs tot half 6 nog zien laptoppen. Wat dat betreft hadden ze beter Nick & Simon nog wat langer kunnen laten blijven. Kan jij er geen genoeg van krijgen? Hier alle nummers nog eens op een rij:
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.